Integration

Sygeforsikringen "danmark"

Slut med at indberette manuelt - få Terapeut Booking til at hjælpe dig. Med en integration til Sygeforsikringen "danmark" indberetter vi automatisk dine aftaler som er tilskudsberettiget til Sygeforsikringen "danmark". Opsætningen tager kun få minutter.

Kalender funktion i Terapeut Booking
Sygeforsikringen
Terapeut booking logo Integrationer mellem Terapeut Booking og funktioner og apps Sygeforsikringen

Sygeforsikringen "danmark" giver masser af værdi til klinikken

Sygeforsikringen danmark integrationen er en af de mest brugte integrationer i vores "apps" menu. Alle behandlere der har et ydernummer kan koble deres Terapeut Booking system sammen med Sygeforsikringen "danmark". Er der flere behandlere i en klinik? Tilknyt bare dem alle sammen. Det vigtigste her, er blot at der kobles de rigtige ydernumre op til den rigtige ydelse. Vi sørger for håndteringen af indberetningen og sortere så alle dine pakker bliver godkendt. Her taler vi om en kæmpe hjælp til administrativt arbejde.

Sådan kommer du godt fra start med Sygeforsikringen "danmark"

Du går til vores "apps" menu og finder Sygeforsikringen "danmark" appen. Det er vigtigt du følger guiden og indtaster de rigtige ydelseskoder og ydernummer. Hvis dit ydernummer tidligere har været tilknyttet en anden IT-leverandør (andet booking system) skal du kontakte dit lokalkontor og bede dem opdatere dine oplysninger så Terapeut Booking bliver din nye IT-leverandør. Når det er gjort, så vil dine aftaler der er tilskudsberettiget, automatisk indberettet til Sygeforsikringen "danmark" så du slipper for det administrative ved at skulle indberette, helt nemt og sikkert.

Pia og Paulina, medarbejdere hos Terapeut Booking

Har du brug for mere hjælp?

Information har vi masser af, som kan hjælpe dig videre med dine integrationer. Du kan besøge vores blog og finde artikler og videoer der hjælper dig godt i gang. Vi har mange til lige præcis Sygeforsikringen "danmark". Du kan også finde os på Facebook.

Skriv til os

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close