Integration

Sygeforsikringen "danmark"

Slut med at indberette manuelt - få Terapeut Booking til at hjælpe dig. Med en integration til Sygeforsikringen "danmark" indberetter vi automatisk dine aftaler som er tilskudsberettiget til Sygeforsikringen "danmark". Opsætningen tager kun få minutter.

Sygeforsikringen "danmark" giver masser af værdi til klinikken

Sygeforsikringen danmark integrationen er en af de mest brugte integration i vores "apps" menu. Alle behandlere der har et ydernummer kan koble deres Terapeut Booking system sammen med Sygeforsikringen "danmark". Er du flere behandlere i en klinik? Tilknyt bare dem alle sammen. Vi sørger for håndteringen af indberetningen og sortere så alle dine pakker bliver godkendt. Her taler vi om en kæmpe hjælp til administrativt arbejde.

Sådan kommer du godt fra start med Sygeforsikringen "danmark"

Du går til vores "apps" menu og finder Sygeforsikringen "danmark" appen. Det er vigtigt du følger guiden og indtaster de rigtige ydelseskoder og ydernummer. Hvis dit ydernummer tidligere har været tilknyttet en anden IT-leverandør (andet booking system) skal du kontakte dit lokalkontor og bede dem opdatere dine oplysninger så Terapeut Booking bliver din nye IT-leverandør.

Har du brug for mere hjælp?

Information har vi masser af, som kan hjælpe dig videre med dine integrationer. Du kan besøge vores blog og finde artikler og videoer der hjælper dig godt igang. Vi har mange til lige præcis Sygeforsikringen "danmark". Du kan også finde os på Facebook.

Skriv til os