Integration

Sygeforsikringen "danmark"

Slut med at indberette manuelt - få Terapeut Booking til at hjælpe dig. Med en integration til Sygeforsikringen "danmark" indberetter vi automatisk dine aftaler som er tilskudsberettiget til Sygeforsikringen "danmark". Opsætningen tager kun få minutter, og der er masser at hjælp at finde i vores blog, hvis du skulle være i tvivl om noget.

Kalender funktion i Terapeut Booking
Sygeforsikringen
Terapeut booking logo Integrationer mellem Terapeut Booking og funktioner og apps Sygeforsikringen

Sygeforsikringen "danmark" giver masser af værdi til klinikken

Sygeforsikringen danmark integrationen er en af de mest brugte integrationer i vores "apps" menu. Alle behandlere der har et ydernummer kan koble deres Terapeut Booking system sammen med Sygeforsikringen "danmark". Er der flere behandlere i en klinik? Tilknyt bare dem alle sammen. Du kan nemlig koble flere ydernumre til Sygeforsikring "danmark". Det vigtigste her, er blot at der kobles de rigtige ydernumre op til den rigtige ydelse. Vi sørger for håndteringen af indberetningen og sortere så alle dine pakker bliver godkendt. Dette er jo en kæmpe hjælp til dit administrative arbejde, da alt dette nu vil blive gjort automatisk, og du ikke skal sidde og indberette enhver aftale manuelt til Sygeforsikring "danmark".
Er du i tvivl om noget? Vi har masser af behjælpelige blog opslag og guides til, hvordan du navigerer i Sygeforsikring "danmark". Er der noget der ikke vil gå igennem, kan du nemt se, om det kan være en af
disse grunde, og hurtigt komme videre igen. Få meget mere tid og overskud til at gøre det du kan lide - nemlig at styre din klinik, og undgå alt for meget administrativt arbejde.
Holder du
events, og vil gerne vide, hvordan du skal takle det i forhold til Sygeforsikring "danmark"? Find svaret i vores meget hjælpsomme blog. Du kan også indberette, hvis dine klienter kan lide at benytte sig af dine klippekort, det er nemt og hurtigt at sætte op, og sparer dig for en masse besværligt arbejde, som der let kan gå koks i.

Sanne får automatisk indberettet

til Sygeforsikringen "danmark" gennem Terapeut Booking
Pia og Paulina, medarbejdere hos Terapeut Booking

Har du brug for mere hjælp?

Information har vi masser af, som kan hjælpe dig videre med dine integrationer. Du kan besøge vores blog og finde artikler og videoer der hjælper dig godt i gang. Vi har mange til lige præcis Sygeforsikringen "danmark". Du kan også finde os på Facebook.

Skriv til os
Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close