Få betalt store beløb i små bidder med Ratebetalinger

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Ratebetaling opsætning i Terapeut Booking

Det er utrolig vigtigt for mange behandlere, at kunne tilbyde deres klienter at betale i rater. Det ved vi godt, og derfor har vi gået rigtig længe og arbejdet på den perfekte app, som skal kunne klare dette helt optimalt. Vores helt fantastiske udviklingsteam står nu klar med den nye Ratebetalings-app, som skal gøre livet nemmere for både dig og dine klienter fremover. Udover praktikken i det, så giver du også dine klienter en øget tryghed, ved at vide, at de ikke nødvendigvis behøver at stå med hele ydelsesbeløbet i hånden, samme dag som behandlingen. Vi ved, at mange af vores kunder tilbyder eksempelvis lange eventforløb eller online kurser og uddannelser, som kan koste mange penge og strække sig over mange måneder. Derfor har du naturligvis muligheden for at vælge, hvor mange rater der skal betales i, og hvor ofte de skal opkræves.

Med Ratebetaling får du blandt andet mulighed for at:

 

Så er det slut med at betale 'up front'

Hvis produktsalg er en del af din virksomhed, kan du nu glæde dig over muligheden for at sælge større pakker på en måde, hvor det er nemt og overkommeligt for dine klienter. Føj blot dine produkter til i fakturaen på ordrelinjerne sammen med din ydelse, og vælg 'ratebetaling' - så er du kørende. Du vælger også helt selv, hvor langt intervallet mellem ratebetalingen skal være. Vi har gjort det super nemt og brugervenligt, især i kombination med EasyPay betalingsløsningen.

laptop på træbord som viser easypay betalingsside

Giv dine klienter mulighed for at komme igen og igen

Hvis du kombinerer vores allerede eksisterende klippekortfunktion med de nye ratebetalinger, kan du nemlig oprette abonnementer til dine klienter, så de har større incitament til at komme i din praksis. Hvis du opretter et klippekort med et antal ydelser, der eksempelvis når nogle måneder frem, kan du sætte ratebetalinger på dette, så dine klienter betaler en fast beløb, på et bestemt tidspunkt. Du kan helt selv bestemme intervallerne, og raternes beløb, så det passer til dig og din klient! Super smart, og værd at afprøve!

Person poserer på yogamåtte

Det hele kører automatisk - EasyPay klarer ærterne!

Hvis du vælger at køre med EasyPay, så skal du knap nok løfte en finger - det hele kan nemlig køre automatisk. Bare sørg for at din klient vælger at betale med EasyPay, når vedkommende betaler sin første rate, så bliver de resterende rater simpelthen trukket automatisk, på de aftalte tidspunkter. Så bliver det næsten ikke nemmere!

Ratebetalinger i fakturaopsætningen i Terapeut Booking

Ratebetaling er nemt at sætte i gang

Hvis du nu er interesseret i at læse endnu mere om ratebetalinger kan du kigge forbi vores hjælpecenter. Du kan gå i gang med ratebetalinger lige med det samme - det eneste, du skal gøre, er at gå ind og aktivere Ratebetalings-appen på din bruger under 'Apps'. Opret en gratis bruger på Terapeut Booking og kom igang allerede i dag!

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close