Flere ydelser i én booking giver grundige behandlinger

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Forside i Online Booking

Med Terapeut Bookings funktion, Tilføj flere ydelser, gør du det muligt for dine klienter at tilføje mere end én ydelse til en booking. Måske tilbyder du mindre tillægsydelser til dine normale behandlinger, eller det kan være at du anbefaler pakkebehandlinger, hvor kunden modtager flere behandlinger i forlængelse af hinanden. Hvad end er tilfældet, så ordner Terapeut Booking det for dig. Du kan med denne funktion let lade dine klienter booke adskillige ydelser samtidig. Det er super duper nemt for klienten, og du kan forøge dit salg når din klient booker flere ydelser i samme session. Det er super nemt at fakturere for alle ydelserne, du klikker blot på aftalen i din kalender og opretter en faktura som udfylder det meste automatisk. Det er super intuitivt for dine klienter!

  • Få mulighed for at lave mersalg når dine klienter booker online med tillægsydelser
  • Brugt af tusindvis af klinikker verden over – og flere end en million klienter
  • Systemet beregner selv den samlede ydelsestid og finder en tid til begge sammen

Læs mere om flere ydelser i online booking i vores hjælpecenter.

Gå ikke glip af en booking

Det kan virke uoverskueligt for dine klienter, hvis de gerne vil booke flere behandlinger hos dig, men skal booke dem ad flere omgange. I værste tilfælde, kan dette afskrække dem fra at booke behandlinger fra din klinik fremover. Heldigvis er det løst med Tilføj flere ydelser-funktionen, som lader din klient tilpasse sin tid hos dig fuldstændig, så klienten får alle sine behov mødt, indenfor samme tidsrum! Når du bruger denne funktion giver det din klient en mere fyldestgørende behandling, og mere overblik i din kalender. Tidsrummet udregnes automatisk af Terapeut Booking, og et ledigt tidsrum fremfindes, hvori disse behandlinger kan lægges.

Eksempel på bookingside

Tilbyd tillægsydelser og unikke pakkebehandlinger

Måske vil dine klienter ikke gide at komme ind for en meget kort behandling, men nu hvor de selv kan kombinere små tillægsbehandlinger med de længere, øger du dine muligheder for mersalg betydeligt! Dine klienter vil elske at kunne vælge kombinationen af deres behandling helt selv, og det vil være svært at modstå at tilføje ekstra til tiden, når nu det er så nemt. Mersalg er en progressivt større del af klinikdrift, hvilket kan ses i eksempelvis tandlægeklinikker, massageklinikker og andre kropsterapeutiske klinikker. Du kan holde styr på antallet af ydelser du sælger med vores statistik-funktion.

person der skriver på en computer

Det er så let som ingenting for dig eller dine klienter at booke en ekstra ydelse

Funktionen er integreret godt, men også synligt i Online Bookingen, så der er ikke er nogen tvivl for dine klienter om, at de kan booke mere end én ydelse. Hvis du ikke allerede har en bruger, opret dig en bruger hos Terapeut Booking med det samme.

Bekræftelse på Online Booking
Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close