Få en unik mulighed for at gøre dine aftaler til e-konsultationer med video

Få gratis adgang
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.

Verden bevæger sig hurtigt mod mere digitalisering. Men det skal være en god balance mellem nærvær og det teknologiske. De varme hænder er stadig højt efterspurgt i behandling og det skal de fortsat være. Der vil være tider hvor muligheden for online terapi fra hjemmet er nødvendigt og det kan man nu gøre gennem Terapeut Booking. Her skaber vi en mulighed for at du kan have video konsultationer med dine klienter med appen: Videomøder.

Med Videomøder får du:

  • En enkel opsætning for dig og klient til afholdelse af videomøder, og derved en unik mulighed for at gøre dig mere uafhængig i arbejdsdagen
  • Integreret arbejdsproces så klienten ikke skal gøre noget ekstra end de er vant til
  • Skræddersyet invitationer til dine klienter, som sendes ud direkte i forbindelse med aftalen

Sæt helt skræddersyet invitationer op til dine aftaler

Med appen "Videomøder" er det også blevet muligt at sende dine egne invitationer afsted til klienten før et møde. Vi sørger for at dit link til det virtuelle "mødelokale" sættes ind i invitationen. På den måde så skal klienten kun trykke på linket og tænde sin mikrofon. Så er de nemlig køreklar. Brugervenligheden er det som sikre at kvalitet og tryghed er i top.

Hent dit link og sæt ind

Når du skal sætte appen op vil vi bede dig om at indsætte dit link til dit virtuelle behandlerrum. Dette link finder du inde på den service du har valgt at bruge. På Whereby.com er det super enkelt at finde linket og kopiere det. Herefter så er det linket vi bruger til at sende ud til dine klienter helt automatisk. Så er processen super nem for både dig og dine klienter.

Du vælger helt selv

Selve videomødet foregår ikke gennem Terapeut Booking systemet. Derfor skal du vælge et godt system du kan bruge til at samarbejde med Terapeut Booking. Her er Whereby et super godt alternativ til at komme godt og hurtigt i gang. Inde på deres hjemmeside viser de høj kvalitet på GDPR og sikkerhed og alle videokald vil foregå på en krypteret og sikker forbindelse. For at kommer bedst muligt igang kan du se den fulde guide til lige præcis den opsætning.

Kom igang med Videomøder allerede i dag!

Hvis du mangler at få oprettet dig som bruger på Terapeut Booking, så kan du oprette en konto på bare et enkelt minut. Så tager det kun få minutter for dig at komme igang med Videomøder appen!

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close