Klippekort til events

Få gratis adgang
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.

Som en udvidelse til Klippekort-funktionen er det yderligere muligt i Terapeut Booking at oprette klippekort til events. Hvad er fordelen ved det? Se med her!

 

Dine klienter kan betale for events med klippekort

Når dine klienter køber et af dine klippekort til events bliver det efterfølgende nemt for dem at tilmelde sig dine events - eventet tæller bare som et klip på klippekortet, og så skal vedkommende ikke tænke mere på betaling. På den måde kan du sælge eksempelvis holdrækker af gentagede events som 'pakker', hvor dine klienter kan købe et antal gange på én gang, og så løbende tilmelde sig med brug af klippekortet.

Nemt at oprette!

Når du har aktiveret Klippekort-appen i systemet, og går ind under ydelsesmenuen for at oprette et klippekort, vil du få muligheden for enten at oprette et normalt klippekort eller et klippekort til events. Når du opretter klippekortet til events skal du ikke vælge en ydelse, du vælger bare et antal klip, og så kortet klart til dine klienter. Når du fremadrettet opretter enkeltstående eller gentagede events i systemet, så kan du vælge, at det pågældende event skal kunne betales med et eller flere af dine event-klippekort.

Lad dine klienter købe klippekort, som du løbende tilføjer nye events til

Idet det ikke på forhånd er bestemt, hvilke events et klippekort skal gælde det, er det muligt for dine klienter at købe et klippekort, som du efterfølgende bliver ved med at tilføje klippekort til. På denne måde kan du lave en form for pakkeløsning, hvor dine klienter eksempelvis betaler månedligt for et klippekort på 10 holdgange, som du så løbende tilføjer til kalenderen og gør det muligt for dem at tilmelde sig.

Er du klar til at prøve klippekort til events?

Er du blevet interesseret i klippekort til events? Så er det heldigvis super nemt at komme igang! Hvis du ikke allerede har en bruger, så gå ind og opret en konto hos Terapeut Booking, og så kan du være igang på 2 minutter!

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close