Optimeret beskyttelse af dine vigtige data og journaler

Få gratis adgang
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.

Klientjournaler og data som kontonumre og overførsler er yderst fortrolig information, som ikke må eller skal lækkes. Hos Terapeut Booking forstår vi vigtigheden af, at du som praktiserende kan vide dig sikker på, at du og dine klienters informationer forbliver en privat sag, så vi har været i tæt dialog med Datatilsynet for netop at sikre, at intet slipper ud. Vores system lever op til alle krav til og regler om dataopbevaring i henhold til dansk og international lovgivning. Du kan finde vores databehandleraftale inde på din bruger under profil-menuen i dine indstillinger, og på vores side om persondataforordningen kan du læse om hvordan du skal forholde dig ifht. den nye persondataforordning, som træder i kraft i 2018. Terapeut Booking er naturligvis parat.

 

Terapeut Booking garanteret sikker beskyttelse af dine data

  • Krypteret hjemmeside reguleret efter dansk lovgivning, og beskyttelse mod ulovlig indtrængen i dit system
  • Nøje udført databehandleraftale kan findes i dit system, og på hjemmesiden.
  • Sikker digital opbevaring og kryptering af dine klienters personlige data

Tryghed for både dig og klienten

Som klient, der booker sig ind online, er det vigtigt at kunne stole på din klinik og din hjemmeside. Med optimerede sikkerhedsprocesser defineret ud fra danske standarder, kan du garantere kunden, at hverken CPR-numre eller behandlingsoplysninger kommer ud i offentligt rum.

Sikker og nem betaling

Med EasyPay-konceptet styrer du, om klienten skal betale før eller efter behandling. Kunden betaler online og modtager en faktura vedhæftet som PDF-fil i en mail for at gøre det så nemt som muligt. Alle betalte beløb går direkte ind på din egen konto via krypterede overførsler.

Beskyttelse af personlige informationer

I henhold til dansk lovgivning, og i tæt samarbejde med Datatilsynet, har vi formet et bookingsystem, der lever op til alle nutidige standarder for beskyttelse af personfølsomme data. Vi sørger for konstant at følge med og opdatere vores system for at være på forhånd med potentielle trusler.

Hurtige responstider

For at give den betalende klient et godt indtryk af din klinik skal booking, betaling og fakturering ske hurtigt og effektivt. Med onlinebooking sker både booking, betaling og modtagelse af faktura inden for ganske kort tid - helt uden at du skal røre en finger.

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close