Ændr dit farvetema på din bookingside

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Online Booking brugerdefineret tema og farve indstilling

Du kan med brugerdefinerede temaer i Online Booking app’en designe din online booking side præcis som du vil have den. Med Terapeut Bookings designs og temaer til online booking kan du nemlig sørge for, at din online booking side passer med din egen hjemmeside eller dine firmafarver. Prøv et farvetema på din bookingside.

 

Med Terapeut Booking kan du nemt og hurtigt integrere din online booking side på din egen hjemmeside. Og med en farve og et design der ser knivskarp ud, så kan din online booking side fremstå professionel, brugervenlig og særdeles flot og funktionel. Hvis ikke du allerede har online booking i dag, så kunne det være tid til at komme i gang?

  • Et mere skræddersyet bookingside, der gør bookingoplevelsen mere personlig for klienten
  • Legende let at tjekke og eksperimentere med forskellige farver og designs
  • Sømløs integration til din egen hjemmeside, som også passer i farven

Tilpas din Online Booking side

Hos Terapeut Booking er det super vigtigt, at du får frihed til at udforme dit system præcis som du vil have det. Det er af netop samme grund, at du kan personalisere alle dine e-mails og SMS beskeder, og næsten alt andet i systemet. Derfor er din Online Booking side naturligvis ikke en undtagelse. Du kan helt selv vælge farve for din online booking, samt skrive en beskrivelse, inkludere et billede, og vælge præcis hvordan booking flowet skal ske. Du skal blot gå ind på "Indstillinger" -> "Online Booking" -> "Udseende", og herinde finder du alt hvad hjertet begærer af indstillinger for din Online Booking sides udseende.

Philip online booking side i brugerdefineret farve

Mange muligheder med online booking

Med Online Booking af både ydelser og events på tværs af dine kalendere kan du nemlig lette en stor administrativ byrde. Det er både nemt for dine klienter og for dig. Hvis du vil have den fulde oplevelse, så aktivér EasyPay betalingsløsningen. Så får du både bookingen, betalingen, faktureringen på plads før din klient overhovedet træder ind til sin behandling. Du skal selvfølgelig ikke gå på kompromis med design, den luksuriøse følelse af at booke hos dig, eller noget som helst andet.

læge ved computer

Integrer din online booking side med din egen hjemmeside.

Med Online Bookings muligheder for designs kan du i samspil med integration til din hjemmeside og EasyPay få fuld automatisering af dit booking flow. Du kan vælge din online booking farve i systemet under online booking indstillinger. Læs mere om online booking temaer i hjælpecenteret. P.s. det er spækfyldt med tips og guides til hele systemet.

En mand der løber fra bøger og mod computerskærm

Kom i gang i dag!

Du kan komme i gang med at bruge Terapeut Booking og online booking på to minutter. Virker det teknisk? Det er det slet ikke. Vi har gjort det så nemt som overhovedet muligt. Alt hvad der hedder kodning tager vi os af. Så kan du blot designe siden som den skal se ud, og så klarer vi resten.

Få en gratis konto hos Terapeut Booking i dag, og prøv det ad. Hvis du har spørgsmål til noget som helst, så må du altid skrive til vores kundeservice på [email protected]. Vi sidder klar til at hjælpe dig videre. Hvis du allerede har en konto og gerne vil få guides og mere info om vores funktioner og apps, så kan du besøge hjælpecenteret.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close