Opret dine medarbejdere i systemet, med eget log-in og kalender.

Få gratis adgang
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.

Mange klinikker og virksomheder har flere ansatte, der sidder med hver deres forskellige arbejdsopgaver og klienter. Med onlinebooking fra Terapeut Booking kan du med Medarbejdere tildele bestemte rettigheder til hver medarbejder. På den måde kan du sørge for, at de kan se alle de informationer, som er nødvendige for dem, men samtidig sikre, at information vedrørende personlige oplysninger og klientjournaler forbliver fortrolige, hvis der er behov for det.

  • Opret så mange medarbejdere, du vil
  • Tildel bestemte rettigheder til bestemte medarbejdere
  • Opret kalendere til hver enkelt medarbejder, og tildel dem aftaler

 

Opret kalendere til dine medarbejdere

Når du har oprettet dine medarbejdere i systemet kan du oprette separate kalendere, som er specifikt knyttet til en medarbejder. På den måde er alle aftaler, der oprettes i den kalender automatisk tildelt den medarbejder, kalenderen er knyttet til. Så er det nemt at holde overblik over, hvilken medarbejder der har hvilke aftaler i systemet.

Pas på den fortrolige information

Dine klienters personlige informationer er oplysninger, der skal forblive fortrolige. Der kan være ansatte på din klinik, som ikke har noget at bruge disse informationer til, og med Medarbejdere-appen kan du begrænse deres profil til ikke at kunne se eksempelvis klientjournaler.

Revisor adgang

Ved at tildele bestemte rettigheder til bestemte medarbejdere, kan du sørge for, at disse kun kan se informationer, der er vigtigt for deres arbejde. Det giver mindre organisatorisk arbejde for dine medarbejdere, når der er mindre information at forholde sig til.

Kom igang med Medarbejdere og Terapeut Booking!

Det tager kun 2 minutter at komme igang med at bruge Medarbejdere til Terapeut Booking! Hvis du endnu ikke har en bruger, så kan du oprette en bruger hos Terapeut Bookingmed det samme. Så er du klar til at gå igang!

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close