Send fødselsdagshilsner til dine klienter

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Angivelse af fødselsdato på klientens profil

Vi ved alle, at fødselsdage er en vigtig og speciel dag for utrolig mange mennesker! De fleste sætter pris på den ekstra opmærksomhed og de hilsner som følger med på en fødselsdag. Når man arbejder som terapeut eller behandler, har man ofte mange klienter. Af denne grund kan det være særlig svært at holde overblik over hvornår hver enkelt klient har fødselsdag. I Terapeut Booking har vi derfor lanceret en helt ny funktion som gør, at du på enkel vis kan følge med, når dine klienter fylder år. Dermed kan du undgå pinlige overraskelser og forsinkede lykønsninger, og i stedet få klienten til at føle sig ekstra værdsat med en hilsen!

  • Angiv dine klienters fødselsdage.
  • Se klienter med kommende fødselsdage.
  • Send fødselsdagshilsen til din klient med ét klik.

Tilføj dine klienters fødselsdag

For at kunne sende dine klienter en fødselsdagshilsen, må deres fødselsdato være registreret i systemet. Dette kan gøres på to måder. Hvis du har eksisterende klienter i systemet uden en registeret fødselsdato, kan du gå ind på klientens personlige profil og angive fødselsdatoen, ved at bladre tilbage i kalenderen, eller ved at taste datoen ind manuelt i det tomme felt. Hvis du får nye kunder som registrerer sig via din Online Booking, kan du gøre det obligatorisk, at de skal angive deres fødselsdato. Disse indstillinger finder du under "Indstillinger" --> "Online Booking", og nederst på siden under Felter. Eventuelt kan du lade det være valgfrit, således at det selv er op til klienten, om de vil oplyse deres fødselsdato eller ej.

Angivelse af fødselsdato på klientens profil

Se alle klienter med kommende fødselsdage

Der er heldigvis ingen som forventer, at du skal gå og huske, hvornår din klient har fødselsdag. Derfor har vi gjort det enkelt for dig at holde oversigt over dette med en helt ny filterfunktion! På klientsiden kan du nu filtrere alle dine klienter med kommende fødselsdage. Det vil sige, at du let og enkelt kan få en oversigt over klienter med fødselsdage i løbet af de næste 30 dage og dermed have tid til at forberede en fin lille hilsen. Hvis du har mange klienter registreret i dit system, både nye og gamle, kan det være, at det bliver lidt uoverskueligt. Da kan det muligvis hjælpe, at du nu kan aktivere flere filtre på én gang, og på den måde søge blandt dine klienter. Du vil eksempelvis enkelt kunne filtrere alle 'Aktive klienter' med kommende fødselsdage.

Overblik over filtre under Klienter menuen

Send en fin fødselsdagshilsen

Efter du har filtreret alle dine klienter med kommende fødselsdage, kan du gå ind under klientens profil, og se hvor gamle de bliver. Derudover, vil du se en knap under fødselsdatoen, der hedder Ønsk tillykke med dagen!. Hvis du trykker på denne knap, får du mulighed for at sende en fødselsdagshilsen til klienten, enten via e-mail eller SMS. Her kan du skrive en personlig, fin hilsen til vedkommende. Føler du dig ekstra gavmild? Så kan du f.eks. medsende et gavekort, en rabatkode, eller måske have en lille overraskelse klar næste gang klienten kommer til din klinik. Det vil de helt sikkert sætte stor pris på!

Glitter falder på en blå baggrund

Har du brug for hjælp til at komme i gang?

Opret en gratis konto hos os i dag, og kom i gang med det samme! Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp med noget, så må du endelig ikke tøve med at kontakte os direkte på [email protected]. Vi ser frem til at høre fra dig. Hvis du allerede har en konto, og ikke er sikker på hvordan enkelte funktioner fungerer, kan du besøge vores hjælpecenter, hvor du vil kunne finde grundige forklaringer og detaljerede gennemgange til alle funktioner og apps i systemet.

Kalender og kuglepen
Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close