Fleksibel kalenderhåndtering for din klinik

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Terapeut Booking systemet kalender blokering

Som klinikejer er kalenderen en af de absolut vigtigste dele af dagligdagen, og det er ofte kalenderen som skaber overblikket for arbejdsdagen. Derfor har Terapeut Booking sørget for, at du kan tilpasse flere kalendere med fuld fleksibilitet. Hvis du eksempelvis har medarbejdere eller flere kalendere selv, så kan det være relevant at lave regler for kalenderens ledige tider. Læs mere om fleksibel kalenderhåndtering i hjælpecenteret.

Netop derfor har vi lavet Regler for Kalenderblokering, så du kan sikre at dine kalendere altid holder styr på din arbejdsdag for dig. Der er mange fordele ved fleksibel kalenderhåndtering. Eksempelvis kan du sikre, at et delt behandlingsrum mellem din kollega og dig aldrig dobbeltbookes. Det sker selvfølgelig helt af sig selv med Terapeut Booking. 

 • Blokér tider på tværs af kalendere, så der aldrig dobbeltbookes.
 • Sørg for, at din Online Booking altid viser de korrekte tider.
 • Få mere tid i hverdagen, og lad systemet klare det administrative.

Nem kalenderhåndtering

Dobbeltbookinger er aldrig en god oplevelse, hverken for klient eller for behandler. Derfor har vi skabt Terapeut Booking systemet, så du altid undgår dobbeltbookinger. Vores system viser kun klienten de tider, som du ønsker. Så du har bred mulighed for at lave din hverdag lige som du vil have den. Blokering på tværs af flere kalendere kan benyttes hvis du eksempelvis:

 • Har en kalender til online konsultationer og en kalender til fysiske konsultationer
 • Deler behandlingsrum med din kollega
 • Er flere behandlere om én klient

 • Fysisk kalender på træbord

  Fuld fleksibilitet på tværs af kalendere

  Terapeut Booking sørger for, at du har helt fri kontrol over din klinik via kalender, online booking, integration til hjemmeside, events, og meget mere. Udover at være brugervenligt rangerer Terapeut Booking også i top for datasikkerhed, og er 100% GDPR venligt.

  Du kan tilføje så mange regler for din kalender som du ønsker, og ved at tilpasse det med din online booking og åbningstider kan du sikre, at det hele kører af sig selv. Når du først har indtastet dine åbningstider, betingelser og regler, så er der taget hånd om din kalenderhåndtering. Det bliver ikke nemmere.

  Regler for kalenderblokering i indstillinger

  Elegant, enkel og automatisk kalenderhåndtering

  Vi har sørget for, at det er ultimativt nemt at bruge. Du skal blot udfylde fire parametre for reglen, og så oprettes den og sættes i gang med det samme. Du skal vælge en primær kalender, en sekundær kalender, hvorvidt blokeringen skal gå én eller begge veje, og til sidst om blokeringen også skal slå Online Booking fra i det blokerede tidsrum. På den måde kan du lave dine helt egne regler for kalenderblokering, og sikre at din kalender fungerer lige som den skal. Hvis du vil vide mere om opsætning af kalender, og hvordan du praktisk sætter Terapeut Booking op, så kan du læse om åbningstider, kalender, online booking og meget mere i hjælpecenteret.

  Fysisk kalender på sengelinned

  Kom i gang med kalender og online booking i dag!

  Er du nysgerrig på at komme i gang? Opret en gratis konto på 2 minutter og prøv det af. Oplev på egen hånd, hvorfor Terapeut Booking er det foretrukne system for psykologer, fysioterapeuter, og mange andre faggrupper. Du kan komme i gang med fleksibel kalenderhåndtering til din klinik med det samme.

  Har du spørgsmål? I tvivl om Terapeut Booking kan understøtte netop din klinik? Skriv endelig til os på [email protected]. Vi sidder klar til at hjælpe dig med det hele!

  Tilbage til toppen

  Vi har modtaget din E-mail

  Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

  Ups!

  Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

  Har du et spørgsmål? close