Stressterapeutens nemme online booking system

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Terapeut Booking kalendervisning

I arbejdet som stressterapeut er det ekstremt vigtigt at sørger for at dine klienter føler sig tilpas, der kan forekomme situationer hvor dine klienter er sårbare og der skal derfor ikke gå for meget tid med al’ det administrative arbejde. Det går naturligvis heller ikke at du bliver stresset da det kan have en negativ effekt på din behandling af klienten. Derfor er det vigtigt at du har styr på det administrative til dine aftaler. Derfor hjælper Terapeut Booking dig med hele den administrative proces. Så kan du lægge hele din fokus på dine klienter, og sørge for at de får den bedste oplevelse. Du kan nemt få overblikket over din kalender og dine aftaler nemt og hurtigt. Med din helt egen online booking side kan du lade klienten booke tiden der passer præcis dem. De kan også betale før samtalen via vores sikre betalingsløsning EasyPay. Så modtager din klient en faktura med det samme når de betaler. Kom i gang med det samme!

Triangle
Sikker opbevaring af klientdata sørger for, at dine klienters private informationer forbliver private

Sikker opbevaring af klientdata sørger for, at dine klienters private informationer forbliver private

Som Stressterapeut kan der ofte komme mange private oplysninger igennem dagligdagen fra dine klienter af, derfor er det selvfølgelig rigtig vigtigt for dig. Derfor hjælper Terapeut Booking dig med at opbevare dine klientdata fuldstændig sikkert.

Triangle

Brugervenlig online booking side gør det nemt og overskueligt for dine klienter, at booke en tid hos dig

I dit arbejde arbejder du med mennesker der er stresset og derfor ikke altid har det store overskud i hverdagen, derfor hjælper Terapeut Booking både dig og dine klienter med at have en nem og sikker online booking side der gør at du er så tilgængelig som mulig for dine klienter. Det sørger din nye online bookingside for:

  • En overskuelig online booking side der er nemt finde rundt i
  • Med EasyPay kan dine klienter betale når de booker, så der er mere tid og fokus til at bookingen vil foregå omkring samtalen fremfor det administrative
  • Dine klienter kan modtage gratis SMS-påmindelser eller e-mails inden deres aftale
  • Indhent Samtykke fra dine klienter af
Terapeutisk samtale i lænestole
Triangle
Triangle

Jeg er virkelig godt tilfreds med bookingsystemet. Det er enkelt og let at finde ud af. Så snart kunderne har booket tid, får jeg en mail og bookingen vises i kalenderen på min iPhone. Og jeg kan selv flytte, slette og oprette nye aftaler – hurtigt og nemt. Det er let for både mine kunder og for mig. Når jeg har brug for hjælp, får jeg meget hurtigt svar tilbage fra Terapeutbookings kundeservice. Så stor ros til Terapeutbooking for et velfungerende system og god service :-)))


Portrætfoto af kvinde
Janne Andersen
Hypnotisør og hypnoterapeut
www.amazing-mind.dk

Sørg for nem online booking af tider med fokus på sikkerhed til dine klienters privatliv

Når du til daglig ikke kan undgå at stå med private informationer i hænderne, så er det vigtigt at du opfylder alle krav fra GDPR til din branche. Herunder kan du derfor selv bestemme hvilke informationer der skal med, når dine klienter booker sig ind hos dig. . Så kan du være sikker på, at du overholder alle regler. Du kan med vores app “Samtykke” sørge for at dine klienter med det samme i online bookingen giver samtykke til at du opbevarer og behandler deres persondata. Alt der hedder data og opbevaring bliver gjort nemt af Terapeut Booking. Alt data bliver krypteret fra skærm til skærm, og du undgår derfor at der kan lække persondata fra din klinik. Vores servere står i Danmark, og derfor risikerer du heller ikke at der er nogen der kigger med når du bruger Terapeut Booking siden.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close