Sikkert og brugervenligt bookingsystem til stressterapeuten

Få gratis adgang
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.

I arbejdet som stressterapeut er det ekstremt vigtigt at sørger for at dine klienter føler sig tilpas, der kan forekomme situationer hvor dine klienter er sårbare og der skal derfor ikke gå for meget tid med al’ det administrative arbejde – derfor hjælper Terapeut booking dig med al’ det administrative, så du kan lægge al’ din fokus på dine klienter og sørger for at dine klienter får den bedste oplevelse.

Triangle

Sikker opbevaring af klientdata sørger for, at dine klienters private informationer forbliver private

Som Stressterapeut kan der ofte komme mange private oplysninger igennem dagligdagen fra dine klienter af, derfor er det selvfølgelig rigtig vigtigt for dig. Derfor hjælper Terapeut Booking dig med at opbevare dine klientdata fuldstændig sikkert.

  • Alle klientdata krypteres og opbevares på servere lige her i Danmark.
  • Tilføj et ekstra lag af sikkerhed til din bruger med To-faktor login.
  • Send krypterede beskeder til dine klienter med Sikre beskeder.
  • Dine inaktive klienter kan du rydde op i, med Oprydning
Triangle

Brugervenlig online booking side gør det nemt og overskueligt for dine klienter, at booke en tid hos dig

I dit arbejde arbejder du med mennesker der er stresset og derfor ikke altid har det store overskud i hverdagen, derfor hjælper Terapeut Booking både dig og dine klienter med at have en nem og sikker online booking side der gør at du er så tilgængelig som mulig for dine klienter. Det sørger din nye online bookingside for:

  • En overskuelig online booking side der er nemt finde rundt i.
  • Med EasyPay kan dine klienter betale når de booker, så der er mere tid og fokus til at bookingen vil foregå omkring samtalen fremfor det administrative.
  • Dine klienter kan modtage gratis SMS-påmindelser eller e-mails inden deres aftale.
  • Indhent Samtykke fra dine klienter af
Triangle
Triangle

Jeg er virkelig godt tilfreds med bookingsystemet. Det er enkelt og let at finde ud af. Så snart kunderne har booket tid, får jeg en mail og bookingen vises i kalenderen på min iPhone. Og jeg kan selv flytte, slette og oprette nye aftaler – hurtigt og nemt. Det er let for både mine kunder og for mig. Når jeg har brug for hjælp, får jeg meget hurtigt svar tilbage fra Terapeutbookings kundeservice. Så stor ros til Terapeutbooking for et velfungerende system og god service :-)))


Janne Andersen
Hypnotisør og hypnoterapeut
www.amazing-mind.dk

Sørg for nem online booking af tider med fokus på sikkerhed til dine klienters privatliv

Når du til daglig ikke kan undgå at stå med private informationer i hænderne, så er det vigtigt at du opfylder alle krav fra GDPR til din branche. Herunder kan du derfor selv bestemme hvilke informationer der skal med, når dine klienter booker sig ind hos dig. . Så kan du være sikker på, at du overholder alle regler.

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close