Sikkert og brugervenligt bookingsystem til stressterapeuten

Få gratis adgang
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.

I arbejdet som stressterapeut er det ekstremt vigtigt at sørger for at dine klienter føler sig tilpas, der kan forekomme situationer hvor dine klienter er sårbare og der skal derfor ikke gå for meget tid med al’ det administrative arbejde – derfor hjælper Terapeut booking dig med al’ det administrative, så du kan lægge al’ din fokus på dine klienter og sørger for at dine klienter får den bedste oplevelse.

Triangle

Sikker opbevaring af klientdata sørger for, at dine klienters private informationer forbliver private

Som Stressterapeut kan der ofte komme mange private oplysninger igennem dagligdagen fra dine klienter af, derfor er det selvfølgelig rigtig vigtigt for dig. Derfor hjælper Terapeut Booking dig med at opbevare dine klientdata fuldstændig sikkert.

  • Alle klientdata krypteres og opbevares på servere lige her i Danmark.
  • Tilføj et ekstra lag af sikkerhed til din bruger med To-faktor login.
  • Send krypterede beskeder til dine klienter med Sikre beskeder.
  • Dine inaktive klienter kan du rydde op i, med Oprydning
Triangle

Brugervenlig online booking side gør det nemt og overskueligt for dine klienter, at booke en tid hos dig

I dit arbejde arbejder du med mennesker der er stresset og derfor ikke altid har det store overskud i hverdagen, derfor hjælper Terapeut Booking både dig og dine klienter med at have en nem og sikker online booking side der gør at du er så tilgængelig som mulig for dine klienter. Det sørger din nye online bookingside for:

  • En overskuelig online booking side der er nemt finde rundt i.
  • Med EasyPay kan dine klienter betale når de booker, så der er mere tid og fokus til at bookingen vil foregå omkring samtalen fremfor det administrative.
  • Dine klienter kan modtage gratis SMS-påmindelser eller e-mails inden deres aftale.
  • Indhent Samtykke fra dine klienter af
Triangle
Triangle

Jeg har nu benyttet Terapeut Booking i godt et år, og det er et fantastisk værktøj for mig, når jeg skal holde styr på min forretning. Med Terapeut Booking har jeg fået et værktøj, der er virkelig let at lære at bruge, samtidig med at det hjælper mig med at holde styr på aftaler, fakturaer og klienter. Jeg kan kun anbefale dig at prøve Terapeut Booking.


HENRIK LAUGAARD JENSEN
Eksistentiel Psykoterapeut/MPF & Coach
www.psykoterapi-roskilde.dk

Sørg for nem online booking af tider med fokus på sikkerhed til dine klienters privatliv

Når du til daglig ikke kan undgå at stå med private informationer i hænderne, så er det vigtigt at du opfylder alle krav fra GDPR til din branche. Herunder kan du derfor selv bestemme hvilke informationer der skal med, når dine klienter booker sig ind hos dig. . Så kan du være sikker på, at du overholder alle regler.