Slip for at rydde op i dine klienter med Oprydning!

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Oprydning opsætning i Terapeut Booking

Hos Terapeut Booking har vi holdt øje med GDPR under længere tid. Med GDPR fulgte der apps med i Terapeut Booking som hjalp vores brugere med indhentning af samtykke, sende krypterede beskeder og meget mere. Den nyeste app i rækken er “Oprydning”. Med denne app for du nemt et overblik over hvilke klienter som har været inaktive i længere tid og Terapeut Booking sletter dem automatisk for dig efter det fastsatte inaktive tidspunkt du helt selv indstiller. Det gør det super nemt at sørge for, at du eksempelvis ikke opbevarer klientdata du ikke har brug for, og dermed følger GDPR-reglerne som gælder for din faggruppe. Det er vigtigt for os, at opbevaring af klientdata er så brugervenligt og sikkert som muligt. Derfor er oprydning en super lækker tilføjelse til dit kliniksystem. App’en er naturligvis gratis.

  • Lad Terapeut Booking rydde op i dine klienter automatisk.
  • Du bestemmer hvor ofte vi skal rydde op.
  • Vi notificerer og dobbelttjekker med dig inden vi sletter noget data.

Det er nemt at sætte op.

Du kan hurtigt logge ind i dit system og hoppe til menuen "Apps". Herinde finder du alle de apps vi tilbyder i systemet - også "Oprydning". Denne app kan aktiveres på blot få minutter og så har du sparet store mængder arbejde. Du kan indstille hvor lang tid der skal gå, før at klientdata slettes. Nogle behandlere har journalopbevaringskrav på eksempelvis 5 år, og derfor kan du indstille oprydnings appen til at slette præcis hvornår du ønsker. Vi måler inaktiviteten for dine klienter så du nemt får overblikket.

Forskelligt farvede skraldespande

Følg reglerne

Mange behandlere er underlagt nye regler og love for opbevaring af personfølsom data. Som jeres administrative system, er det vores opgave i Terapeut Booking altid altid at finde ud af, hvad der kan gøre hverdagen nemmere for jer alle, vores brugere. Nu kan du helt selv bestemme hvornår dine klienter skal slettes ud fra, hvad du nu er påkrævet. Er det 5 år? Så sæt din konto til at slette klienter som har været inaktive i 5 år. Det er nemt og hurtigt. Og du vil få en besked 7 dage inden oplysningerne slettes, så de ikke pludselig forsvinder. Dette kan du slå til og fra under "indstillinger" -> "E-mail og SMS".

Fysiske notesblokke og skriveredskaber

Dette definerer en inaktiv klient

Inden vi sletter nogle klienter informeres du på mail og vi udvælger dine inaktive klienter ud fra følgende kriterier:

  1. Ingen aftaler de seneste X år.
  2. Ingen journaler de seneste X år.
  3. Ingen fakturaer de seneste X år.
  4. Ingen klippekort tilføjet de seneste X år.

Så nu kan man ikke være mere sikker.

Rusten hængelås på træport

Vil du komme i gang med Oprydning af dine klienter allerede i dag?

Hvis du er interesseret i at læse mere om Oprydningsfunktionen kan du kigge i vores hjælpecenter. Du kan nemt oprette en bruger på Terapeut Booking. Herefter kan du installere vores gratis app og være igang inden for få minutter. Det eneste vi skal bruge fra dig er din e-mail og så er du igang. Allerede indenfor de første 5 minutter kan du oprette aftaler med dine klienter.

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close