Kundehistorie

Journalisering og booking hos fysioterapeut med mange års erfaring

Foto af Gitte Vestergaard
“Den største ændring er tilgængelighed og super brugervenligt med mange muligheder. Styring af kalender, regnskab, påmindelser og journaler. Og altså nemmere at navigere i for mig end tidligere tilsvarende systemer”
Antal stjerner

Health Partners v. Gitte Vestergaard tilbyder en lang række ydelser inden for fysioterapi, men Gitte har desuden en certificeret coaching uddannelse. Det samspil giver hende de bedste forudsætninger for at sikre alle klienter har en god oplevelse i hendes klinik. Fysioterapi er vigtigt i vores tidsalder. Vi bliver mere stillesiddende, mindre aktive og kroppen vedligeholdes ikke på samme måde. Det kan forsage lettere skader og udfordringer i hverdagen. Alt dette samtidig med at vi får mere travlt. Coaching og fysioterapi går derfor hånd i hånd hos Gitte og i hendes klinik.

Dygtig behandler med mange ydelser kræver et overblik

“Herre i eget hus”. Det må man sige Gitte er. Hun har startet “Health Partners v. Gitte Vestergaard” og tilbyder en lang række ydelser med fysioterapien i højt fokus. Gitte er uddannet i traditionel fysioterapi og videreuddannet med ortopædkirurgisk og idrætsmedicinsk speciale. Og hvis det ikke var nok, så har hun i tillæg en certificeret coachinguddannelse. 

Der er derfor ingen tvivl om, at man føler sig i trygge hænder når man ankommer i klinikken på Østerbro. For Gitte handler behandling nemlig om samspillet mellem at guide klienten sammen med terapien. Med denne viden kan Gitte tilbyde en nuanceret holistisk fysioterapi med fokus på samspillet mellem det autonome nervesystem, bindevæv og kroppens funktionelle kompetencer.

Foto af Gitte Vestergaard Foto af Gitte Vestergaard med rygrad Foto af Gitte Vestergaard ved computer Foto af Gitte Vestergaard Foto af Gitte Vestergaard med computer

Funktioner og apps

Sikkerheden skal være i top når der skal håndteres personfølsomdata. Regler for sikkerhed strammes med jævne mellemrum og de fleste husker GDPR og derfor er Gitte også opmærksom på reglerne. Gitte sætter høj værdi på sikkerheden i Terapeut Booking.

Hængelås

Sikkerhed

To faktor login appen giver dig et ekstra lag sikkerhed når der skal logges ind på systemet.

Se alle apps

Automatiseret arbejdsproces uden stress

Ud over tilbud om fysioterapi lægges der desuden stor vægt på generel sundhed og livsstilstjek hos Gitte. I denne sammenhæng varetager Gitte stressforløb, som er en kombination af kroppens og nervesystemets sammenspil og i behandling anvendes coaching i en kombination med kropsbehandling med et fokus på vejrtrækning og aktivering af muskler.

I sin daglige drift af klinikfællesskabet på Østerbro benytter Gitte og de andre tilknyttede fysioterapeuter Terapeut Booking i deres daglige administration. Med Terapeut Booking er det muligt at skræddersy sit behov ud fra systemets valg af applikationer. Hos Health Partners v. Gitte Vestergaard er der et stort behov for:

Med Terapeut Booking kan disse behov nemt opfyldes.

Fokus på behandlingen

I sundhedssektoren er der et stort fokus på sikkerhed og det er et stigende krav hos klienterne, at der skal være styr på sagerne. Online booking og generel administration er et stigende marked herhjemme og der er flere systemer at vælge i mellem. Men for Gitte og resten af Health Partner teamet var det et nemt valg med Terapeut Booking. Og for Terapeut Booking spiller en super-bruger som Gitte en stor rolle. Med Terapeut Booking har Gitte mulighed for at fokusere på dét der er hendes speciale. Så klarer Terapeut Booking den daglige drift og alle de opgaver der ellers kunne stjæle en masse arbejdstid.

Triangle
Foto af Gitte Vestergaard
Triangle

Vil du også nemt i gang som Gitte?

Du kan nemt og enkelt oprette en gratis konto på Terapeut Booking og se hvilke muligheder som findes. Vi er stolte af at være Danmarks største udbyder af administrationsværktøj til klinikker og terapeuter og vi kan helt sikkert også hjælpe dig. Du er mere end velkommen til at sende os en mail på [email protected] for at høre mere.

“Brug Terapeut Booking! Tre af de som arbejder i mit klinikfællesskab har jeg anbefalet systemet til og de har som jeg stor glæde af at være brugere”
Foto af Gitte Vestergaard
Næste kundehistorie

Hos den holistiske terapeut Maria er det vigtigt at kunne hjælpe så mange kvinder som muligt

”Terapeut booking har frigjort tid til mig, så jeg kan sætte tid af til det, jeg vil lave, det er guld værd som selvstændig virksomhed. Nu har jeg alt på ét sted, så jeg let kan få adgang til de oplysninger, jeg har brug for."

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close