Forkæl dine klienter med Rabatkoder

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Rabatkoder menu på Terapeut Booking

Nogengange har du måske lyst til at opmuntre dine klienter til at booke tidligere eller booke flere ydelser ved at give dem rabatkoder. Du kan give dine klienter mulighed for at få rabat på deres behandlinger hos dig! Du kan selv tilføje koden til aftalen i kalenderen, eller dine klienter kan selv bruge koderne når de booker deres aftaler eller pladser til events. Du kan oprette så mange rabatkoder du ønsker, og du kan selv vælge om de kan bruges til online booking eller events eller begge to. Indstil tidsperioden for rabatkoden, og så sørger Terapeut Booking helt automatisk for, at rabatkoden udløbet på datoen. Det giver dig muligheden for at lave sæson baserede rabatter såsom en nytårs kampagne eller black friday rabatter. Når du sælger ydelser med rabatkoder tilknyttet, så oprettes fakturaen automatisk med rabat påført. Du kan læse meget mere om hvordan du kan give dine klienter rabatkoder på vores blog.

 

Denne nemme app tillader dig at: 

  • Tilbyde rabatter på dine ydelser 
  • Opmuntre klienter til at booke på specifikke tidspunkter på året 
  • Lave rabatter, der passer til dig 

 

 

Helt op til dig

Du kan helt selv vælge om du vil lave en rabat i form af et specifikt prisnedslag eller en procentdel. Måske vil du gerne give alle dine klienter 10% på dine ydelser i foråret, og så kan du oprette en kode specielt til det, og evt. kalde den "Forår10", så kan dine klienter indtaste den i din online booking side. Du kan vælge hvilken som helst procent eller pengesats du har lyst til, samt hvornår koden udløber og hvilke ydelser den kan bruges til. Du vælger selv hvorvidt hver rabatkode kan bruges til alle dine ydelser, om den bare kan bruges til specifikke ydelser eller måske events! 

Laptop på bord med lyserød baggrund

Nemme at oprette og ligeså nemme at bruge

Aktiveringen kræver blot at gå til Apps -> Ydelser og klik på 'aktiver' under Rabatkoder. Så kan du komme igang med at oprette dem! Du kan indtaste din selvvalgte kode når du har valgt en aftale i din kalender ved at vælge 'Tilføj rabatkode'. Når dine klienter selv har koden, så kan de bruge den i 'Rabatkode'-feltet, når de opretter en booking gennem din online booking. Selvfølgelig bliver rabatten automatisk tilføjet til den senere faktura, og det står højt og tydeligt hvilken rabatkode og hvor stor rabatten er. 

Oprettelse af gavekort i Terapeut Booking

Få et overblik

I indstillingerne for Rabatkoder kan se hvor mange gange en kode er blevet tilføjet til en booking, den totale mængde rabat, der er givet med den kode, og en liste over steder, hvor koden er blevet brugt. Her kan du også redigere og deaktivere koden, når du ikke længere vil have den aktiv. Den vil stadig være tilgængelig i din database over koder, så du kan holde styr på tidligere rabatter, når de ikke længere er aktive. 

Sparegris i ler

Begynd at lave rabatkoder nu!

Hvis du ikke allerede har en konto på Terapeut Booking, så kan du nemt oprette en bruger, og så kan du komme igang med det samme! Er du i tvivl om noget kan du kontakte vores supportteam på [email protected]

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close