Kundehistorie

Virtuel klinik automatisere processen med Terapeut Booking

Kyrre Dyrregrov portrætbillede
”I vores store land kan adgang til høj psykologisk ekspertise være vanskelig, især i tyndt befolkede områder. Vi vil gøre noget ved dette. ”
Antal stjerner

Tidligt i 2019 kom psykologen Bjørnar Haara ind i selskabet og de skiftede navn til Onlinepsykologerne. Klinikken fortsætter med at vokse, og i dag er der mange psykologer med tilgængelighed både om dagen, om aftenen og i weekenden.

Virtuel klinik automatisere processen med Terapeut Booking

Onlinepsykologene blev startet af psykologene Kyrre Dyregrov og Stian Sørheim Espevoll, oprindeligt under et andet navn. 

Da begge havde travle hverdage med små børn, var psykologbehandling online en fantastisk måde at arbejde for dem på, samtidig med at de kunne være til stede for deres børn og familier.

Tidligt i 2019 kom psykologen Bjørnar Haara ind i selskabet og de skiftede navn til Onlinepsykologerne. Klinikken fortsætter med at vokse, og i dag er der mange psykologer med tilgængelighed både om dagen, om aftenen og i weekenden. Deres overordnede mål er at formidle psykologisk behandling online af høj professionel kvalitet. De ser fra forskning, at online psykologbehandling er lige så effektiv som traditionel psykologbehandling på kontoret.

computere på et bord et onlinemøde Kyrre Dyrregrov portrætbillede computere på et bord et onlinemøde

Mere tid til behandling

Den virtuelle klinik tilbyder både individuelle samtaler men også parterapi, hvor man kan vælge mellem bookinger på 45, 60 eller 90 minutter ad gangen.

Udover dette er et af onlinepsykologernes vigtige mål at formidle psykologisk kundskab. 

De har derfor en rig professionel blog med en række artikler, og til sidst vil de også kunne tilbyde både kurser og webinarer online.

Efter at onlinepsykologerne begyndte at benytte sig af Terapeut Booking, har de fået mere tid til at fokusere på behandlingerne og bruger mindre tid på administrative opgaver. Klinikejeren Kyrre bruger primært Terapeut Booking til at have en oversigt over sine aftaler, journalnotater, fakturering og betaling  

 

”En normal dag for mig er hektisk og involverer både administrativt arbejde, men også klient bookinger. Det er rart at have mulighed for begge, og det giver en varieret og spændende hverdag. ”

 

”For os er det vigtigt at tage kunderne seriøst! Vi arbejder hele tiden og gør alt, hvad vi kan, for at forbedre vores produkt. Både fra klinikejeres synspunkt, men også fra et terapeutisk synspunkt, synes jeg det er absolut nødvendigt, at du forstår dine klienter og deres tankegang. ”

videomøde kamera ikon

Videomøder

Giv dig selv og dine klienter muligheden for e-terapi

Se videomøder

Terapeut Bookings centrale rolle

For onlinepsykologerne spiller deres hjemmeside og muligheden for online booking en helt central rolle. De har ikke fysiske behandlingslokaler da alle konsultationer foregår over nettet. Af den grund er de derfor afhængige af både hjemmesiden og online bookingen fungerer problemfrit og praktisk for både psykologerne og deres klienter. Dette er grunden til at de har valgt at benytte sig af Terapeut Booking.

 

Terapeut booking tilbyder EasyPay som Kyrre beskriver som et meget praktisk betalingssystem og som er en funktion de sætter meget pris på. Derudover er de også glade for at Terapeut booking opfylder deres strenge krav til datasikkerhed og privatliv. De er afhængige af at have en sikker måde at kommunikere med deres klienter på og at føle sig sikre på, at kunders privatliv beskyttes gennem Terapeut Booking. Kyrre fremhæver især det krypterede meddelelsessystem som meget vigtigt for dem. Han understreger også, at det er meget vigtigt for ham som klinikejer, at Terapeut booking er let at bruge for mine klienter, men også for vores andre psykologer.

“Vi er meget glade for at Terapeut booking er nemme at have en dialog med og tager vores feedback meget alvorligt” 

Ønsker du at spare ligeså meget tid i hverdagen som Onlinepsykologerne gør?

Ønsker du også at gøre som Onlinepsykologerne og spare meget tid på at automatisere dit administrative arbejde, så du kan bruge mere tid på dine klienter? 

Triangle
et onlinemøde
Triangle

Vil du også have mere overskud til at hjælpe dine klienter?

Hos Terapeut booking hjælper vi tusindvis af brugere med administration i dagligdagen. Vil du også prøve det? Så kan du enkelt og nemt oprette dig på TerapeutBooking.dk eller skrive direkte til os på [email protected] for at høre mere.

Kyrre Dyrregrov portrætbillede
Næste kundehistorie

Klinikejer og Body SDS behandler sparer tid med online booking

Jeg bruger systemet i hverdagen ved nye tidsbestillinger og journalføring, det gør det meget nemmere for mig, at jeg kan bruge tiden på at behandle og skal ikke tænke på at få booket mine klienter ind, inden de går ud af døren - de booker selv en tid online

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close