Afsend EAN-fakturering direkte i dit bookingsystem

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
online booking

EAN (eller E-faktura) er en måde hvorpå offentlige institutioner bliver identificeret med en talrække. Dette er også kaldet et EAN nummer. Flere behandlere, terapeuter og klinikker er i højere grad nødsaget til at sende faktura til offentlige institutioner eller forsikringsselskaber og her er Terapeut Bookings app, EAN, en god mulighed for at kunne dette. Hvis du er på udkig efter en udførlig guide der hjælper dig godt på vej kan vi anbefale vores EAN videoguide i vores blog. Der kan være flere forskellige grunde til, at du har brug for at sende en EAN-faktura ud fra dit Terapeut Booking system. Hvad end grunden er til det, så har vi en løsning til dig hos Terapeut Booking, og så er den endda helt gratis! EAN-faktureringen foregår over Terapeut Bookings eget faktureringssystem, så du ikke behøver at betale ekstra for en ekstern udbyder. Så er det hele virkelig samlet i ét!

  • Et forsikringsselskab skal betale for ydelsen hos dig
  • En offentlig institution skal betale for ydelsen hos dig
  • Du vil kunne sende en EAN faktura nemt og hurtigt.

Det tager kun få klik at sende dine EAN-fakturaer ud

Når du har aktiveret EAN-appen, så skal du bare bruge et EAN-nummer fra dine klienter for at sende dine EAN-fakturaer afsted. Efter loven om at alle faktura skal indlæses elektronisk i det offentlige er EAN faktura metoden blevet brugt flere steder i andre sammenhænge. EAN-nummeret kan du enten tilføje til dine klienters profiler, så systemet husker nummeret selv, når du skal sende en EAN-faktura afsted som er tilknyttet lige præcist denne klient. Ellers kan du bare indtaste EAN-nummeret manuelt på den oprettede faktura. Så tager det kun ét klik, og så er din EAN-faktura sendt afsted.

person skriver på computer

Få en integreret løsning til afsendelse med Terapeut Booking

Med Terapeut Bookings EAN-funktion får du en smidig løsning til afsendelse af EAN-faktura sammen med din online booking og journalisering i Terapeut Booking. Så behøver du ikke længere at bruge eksterne regnskabsprogrammer eller andre serviceudbydere til at afsende dine EAN-fakturaer. Du kan samle det hele på ét sted, fordi vi tager os af dine basale regnskabsfunktioner, som også inkluderer EAN i nyere tid. Efter en E-faktura er blevet sendt afsted kan du følge dens rejse på fakturaens historik direkte i Terapeut Booking. Og du vil se en bekræftelse på at fakturaen er blevet sendt.

afsendelse af ean faktura

Sådan kommer du igang med EAN-appen

Du kan aktivere EAN-appen gratis inde under systemets Apps-menu. Denne menu ser du i øverste bjælke efter du er logget ind på Terapeut Booking. Når først du har gjort det, vil du få to nye felter i systemet: et, som tillader dig at tilføje et EAN-nummer til dine klientprofiler. Et andet, som tillader dig at tilføje EAN-nummer til dine fakturaer. Det er det eneste, du har brug for for at gå igang. Terapeut Booking vil fremover forstå at din klient har et ydernummer tilknyttet og huske det til næste faktura oprettelse.

indtast ean nummer

Er du klar til at starte din EAN-fakturering?

Det tager kun 2 minutter at komme igang med at sende dine første EAN-fakturaer - selv hvis du ikke har oprettet en bruger endnu. Du kan oprette en bruger på Terapeut Booking på 2 minutter, og derfra tager det ikke mere end 30 sekunder at aktivere EAN-appen. Så er du simpelthen kørende!

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close