Kundehistorie

Gestaltterapeut sparer tid på kommunikation med sine kunder gennem Terapeut Booking

Kim Hough
”Før Terapeut booking brugte jeg min tid på at kommunikere frem og tilbage for at finde en tid til en booking, nu går cirka 90% af mine kunder selv ind på online booking og bestiller tid selv”
Antal stjerner

Hun stortrives som psykoterapeut og ser frem til at dette skal være hendes karriere i mange år endnu. Der er ingen tvivl om at Kim er fuld af motivation og du kan være helt sikker på at komme i trygge hænder på hendes klinik ”Gestalt Oslo, Samtale og Gestaltterapi” I klinikken tilbyder hun Gestalt psykoterapi for både individuelle og par. Gestaltterapi er en dialogpræget terapiform hvor der er fokus på hvad der sker her og nu, men ikke mindst en holistisk tilgang til klienten.

Gestaltterapeut sparer tid på kommunikation med sine kunder gennem Terapeut Booking

Kim er godt etableret som gestalt psykoterapeut med sin egen praksis midt i Oslo centrum, efter mange år med hårdt arbejde og minimalt motivation, bestemte hun sig for at ændre kurs i livet. Efter at blive bedre kendt med gestalt i praksis, kom valget til at uddanne sig yderligere på skolen NGI (Norsk gestalt institut) – Hun stortrives som psykoterapeut og ser frem til at dette skal være hendes karriere i mange år endnu. Der er ingen tvivl om at Kim er fuld af motivation og du kan være helt sikker på at komme i trygge hænder på hendes klinik ”Gestalt Oslo, Samtale og Gestaltterapi”

I klinikken tilbyder hun Gestalt psykoterapi for både individuelle og par. Gestaltterapi er en dialogpræget terapiform hvor der er fokus på hvad der sker her og nu, men ikke mindst en holistisk tilgang til klienten. Forholdet mellem klienten og terapeuten er vigtig for Kim. Hun har oplevet at når et sikkert terapeutisk forhold er opbygget, vil det vanskelige og sårbare ofte dukke op nemmere. 

Efter at Kim er begyndt at bruge Online booking via Terapeut booking, får hun endnu mere tid til at fokusere på at være 100% tilstede for hendes klienter i stedet for at administrere og kommunikere med hendes andre klienter om bookinger

Computer på et bord Terapilokale med stol og planter Billede af Kim Hough Lejlighedsbygning vist udefra Tegnede sten

Flere løsninger på et sted

I et erhverv som terapeut, er der meget fokus på det interpersonelle forhold, men samtidig er det også meget vigtigt for Kim at vise en kommerciel professionalisme og tilgængelighed.
Kim har tidligere erfaring fra it-branchen, og da hendes hjemmeside er noget, hun prioriterer at holde sig opdateret og brugervenligt, har hun et godt udgangspunkt for at bruge et softwareprogram til at understøtte hendes drift og udvidelse. Hvad Kim især kan lide ved Terapeut booking er at vi har flere løsninger på et sted, for eksempel at det er det meget let at integrere online booking på hendes hjemmesiden. 

“Det jeg bedst kan lide ved Terapeut Booking er at de har flere løsninger på et sted, at jeg enkelt kan integrere online bookingen på min hjemmeside.at fakturering kan ske direkte fra kalenderen og ikke mindst at kunden får besked via sms / e-mail dagen før aftalen ”

Online booking

Online booking direkte integreret til hjemmeside

Se online booking

Mange funktioner

Ved at tilbyde flere bookinger via online booking kalenderen kan Kim nemt styre hvornår på dagene hun vil have kunder, hvor længe hun vil have mellem hver kunde. Hun kan også stoppe reservation mulighederne når det er nødvendigt på fx helligdage. Det faktum, at systemet er GDPR-certificeret  og har et 2-trins login, gør arbejdet for Kim meget lettere, hun føler sig sikker på at klientens privatliv bliver taget hånd om, og hun behøver ikke bruge tidskrævende ressourcer på at opbevare journaler og information. Hun får nemlig alt under et og samme system med Terapeut Booking. Det hun bruger mest aktivt i Terapeut Booking er kalenderen og faktureringen. Det hendes kunder værdsætter mest er Online bookingen og SMS-funktionen, når de booker en aftale.

 

Ud over disse funktioner, sætter Kim især pris på følgende: 

  • Journaler, hvor hun laver sine egne skabeloner og sparer dermed tid når hun skriver journaler efter terapitimen.   
  • Videomøder, som Kim sammenkobler med det eksterne systemet Whereby. 
  • EasyPay, som gør det muligt for klienter at betale før, under eller efter timen.

 

”Noget jeg godt kan lide ved Terapeut Booking systemet er at de fleste apps og funktioner giver mig mulighed for at skræddersy tekst og logoer. Og ikke mindst at det er brugervenligt og enkelt med online bookingen på min hjemmeside”

Ønsker du at spare lige så meget tid i hverdagen som Kim gør?

Ønsker du også at gøre som Kim og spare timevis af tid om ugen på at automatisere dit administrative arbejde, så du kan bruge mere tid på at behandle dine kunder?

 

Jeg vil fortsætte og har også ofte gjort det, at anbefale hele Terapeut Booking pakken til mine gestalt kollegaer, jeg synes det er spændende at følge med hver gang der bliver lanceret et nyt produkt eller en ny funktion”.

Triangle
Billede af Kim Hough
Triangle

Vil du også have mere overskud til at hjælpe dine klienter?

Hos Terapeut Booking hjælper vi tusindvis af klinikker dagligt med administrationen. Vil du prøve det også? Du kan nemt tilmelde dig Terapeut Booking eller skrive direkte til os på [email protected] for at høre mere.

”Jeg vil fortsætte og har også ofte gjort det, at anbefale hele Terapeut Booking pakken til mine gestalt kollegaer, jeg synes det er spændende at følge med hver gang der bliver lanceret et nyt produkt eller en ny funktion”.
Kim Hough
Næste kundehistorie

Hos den holistiske terapeut Maria er det vigtigt at kunne hjælpe så mange kvinder som muligt

”Terapeut booking har frigjort tid til mig, så jeg kan sætte tid af til det, jeg vil lave, det er guld værd som selvstændig virksomhed. Nu har jeg alt på ét sted, så jeg let kan få adgang til de oplysninger, jeg har brug for."

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close