Lad dine kunder booke flere ydelser på én gang

Få gratis adgang
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.

Med Terapeut Bookings funktion, Tilføj flere ydelser, gør du det muligt for dine klienter at tilføje flere ydelser til en enkelt booking. Måske tilbyder du mindre tillægsydelser til dine normale behandlinger, eller det kan være at du anbefaler pakkebehandlinger, hvor kunden modtager flere behandlinger i forlængelse af hinanden. Hvad end er tilfældet, så ordner Terapeut Booking det for dig:

  • Få mulighed for at lave mersalg når dine klienter booker.
  • Klienten kan tilføje så mange ydelser, som vedkommende vil.
  • Systemet beregner selv den samlede ydelsestid, og finder en tid til begge sammen.

Gå ikke glip af en booking

Det kan virke uoverskueligt for dine klienter, hvis de gerne vil booke flere behandlinger hos dig, men skal booke dem ad flere omgange - i værste tilfælde, kan dette afskrække dem fra at booke begge behandlinger. Heldigvis er det løst med Tilføj flere ydelser-funktionen, som lader din klient tilpasse sin tid hos dig fuldstændig, så han eller hun får alle sine behov mødt, indenfor samme tidsrum!

Tilbyd tillægsydelser og unikke pakkebehandlinger

Måske vil dine klienter ikke gide at komme ind for en meget kort behandling, men nu hvor de selv kan kombinere små tillægsbehandlinger med de længere, øger du dine muligheder for mersalg betydeligt! Dine klienter vil elske at kunne vælge kombinationen af deres behandling helt selv, og det vil være svært at modstå at tilføje ekstra til tiden, når nu det er så nemt.

Det er så let som ingenting for dig eller dine klienter at booke en ekstra ydelse

Funktionen er integreret godt, men også synligt i Online Bookingen, så der er ikke er nogen tvivl for dine klienter om, at de kan booke mere end én ydelse. Hvis du ikke allerede har en bruger, opret dig en bruger hos Terapeut Booking med det samme.

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close