Makeup artistens professionelle online booking system

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Terapeut Booking kalendervisning

Som makeup artist ved du, hvordan du bringer andre menneskers bedste træk frem, og sørger for, at de skinner. Det kræver at du har en rolig hånd og et roligt sind. Fordi at der er meget strukturelt arbejde der ligger bag dine aftaler kræver det også at du har styr på det administrative i din forretning. Den professionalisme, du har med i dit arbejde med dine kunder, skal selvfølgelig også reflekteres ift. din virksomhed, når dine kunder skal booke tid til makeup hos dig. Der har Terapeut Booking heldigvis din ryg! Vi har udviklet det perfekte online booking system til præcis dig som makeup artist. Fra A til Å har vi dig, lige meget hvilken del af det administrative arbejde du vil bruge Terapeut Booking til. Vi har et virvar af apps og funktioner, heriblandt gratis online booking, online betaling, online kurser, klippekort, rabatkoder og meget mere. Prøv det gratis!

Triangle
Tilpas din online booking så den passer dit udtryk

Tilpas din online booking så den passer dit udtryk

Som makeup artist har du brug for, at det er nemt for dine klienter at booke tider til makeup hos dig. Samtidig er en stor del af din forretning afhængig af dit personlige udtryk, og det skal dit bookingsystem selvfølgelig kunne efterleve. Derfor har vi sørget for, at du kan justere og tilpasse din online platform så den passer præcis til dig. Gå blot ind i vores eget app katalog og aktivér de gratis apps som du gerne vil bruge og så kommer de frem på din platform.

Med Terapeut Booking får du blandt andet:

  • Din helt egen online booking side, som er nem at sætte op og finde rundt i.
  • Mulighed for at tilpasse din online booking side med billeder og beskrivelser.
  • Mulighed for onlinebetaling, så dine kunder nemt kan betale for dit arbejde.
  • Rig mulighed for klippekort for at sælge flere sessioner i én bestilling.
Triangle

Vi har styr på det administrative, så du kan læne dig tilbage

Selvom dit arbejde helst skal handle om dit udtryk, så driver du også en forretning, og det er ikke altid lige nemt med tal og bogføring, når man hellere vil bruge tiden på at udfolde kreativt med sine kunder. Derfor giver Terapeut Booking dig redskaber til at automatisere det meste af din bogføring og administration, så der er langt mindre, du skal tænke på. Vi tilbyder dig faktisk at hele betalings- og faktureringsflowet sker automatisk hvis du bruger EasyPay og Online Booking sammen.

  • Hold nemt overblik over din kalender. Indstil dine åbningstider og få bookinger automatisk.
  • Integreret faktureringsmodul, der kan håndtere alle dine basale regnskabsbehov.
  • Statistik og nøgletal over omsætning, så du kan holde styr på din indkomst med letlæselige grafer.
  • EasyPay betalingsløsningen lader dig modtage betalinger fra alverdens typer kort via en sikker gateway.
Kvindelig model der bliver sminket
Triangle
Triangle

Er så glad for min ‘lille online sekretær’ hos Terapeut Booking. Den er så let og lækker i brug – både for klient og terapeut og til sessioner og events. Det giver mig tid til at gøre det, jeg er bedst til. Og så leverer Bo og Emil en service, der er helt unik og fantastisk.


Portrætfoto af kvinde
ANNE VAN DER PLOEG
Formidler, Coach og Terapeut

Med gratis SMS-påmindelser glemmer dine kunder aldrig deres aftaler hos dig

Som en del af dit bookingsystem får du også lige så mange gratis SMS-påmindelser, som du kan bruge. Påmindelserne bliver automatisk sendt ud klokken 12 dagen inden en aftale, og hjælper dig med at sørge for, at dine klienter aldrig glemmer, at de har en aftale hos dig næste dag. Vi hjælper dig med at slippe for no-show aftaler, da de er de mest træls aftaler man kan opleve. Uden en klient kan din makeup kunst ikke udføres, hvilket er sådan en skam. Derfor har vi gjort SMS påmindelserne gratis, for at give dig en bedre oplevelse når du skal have en aftale med klienter.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close