Åbningstiderne og Kalendertidsrammen

Oliver
08-01-2018
1 minutters læsetid
Fysisk kalender på træbord

Hey allesammen,

Så er jeg endnu en gang på banen med et nyt post her på siden.

I sidste uge havde jeg en del spørgsmål angående åbningstiderne jeg kan rette i min kalender.Vi kender det jo nemlig alle sammen, at hvis jeg har åbningstider fra kl. 9-17, så passer kalender tidsrammen til kl. 9-17. Vi har ikke brug for at se tider udenfor denne tidsramme. Men hvad hvis nu jeg åbner kl. 8? Eller lukker kl. 19?

Så har jeg jo netop brug for at kunne se mere i kalenderen end kl. 9-17. Dette gælder også hvis man bare skal oprette en aftale udover åbningstiden.


[perfectpullquote align=”right” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Åbningstiden og kalendertidsrammen fungere uafhængigt af hinanden. Dvs. at du sagtens kan have en åbningstid der hedder kl. 9-17 og en kalenderramme der siger kl. 7-19. Det vil ikke have indflydelse på dine bookings. Klienter kan KUN booke i det tidsrum der er angivet i ‘Åbningstider’ – angivet op billedet ovenfor i den røde boks.[/perfectpullquote]


Din kalendertidsramme kan du indstille inde i menuen ‘Indstilliger’–>’Kalender’.På denne måde kan du altså selv vælge hvor meget af kalenderen du vil se (kalendertidsrammen) og samtidigt bestemme hvornår dine klienter skal kunne booke (åbningstiderne).

Jeg håber dette kan hjælpe jer videre!

 

// Oliver, Terapeut Booking

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close