Åbningstiderne og Kalendertidsrammen

Hey allesammen,

Så er jeg endnu en gang på banen med et nyt post her på siden.

I sidste uge havde jeg en del spørgsmål angående åbningstiderne jeg kan rette i min kalender.Vi kender det jo nemlig alle sammen, at hvis jeg har åbningstider fra kl. 9-17, så passer kalender tidsrammen til kl. 9-17. Vi har ikke brug for at se tider udenfor denne tidsramme. Men hvad hvis nu jeg åbner kl. 8? Eller lukker kl. 19?

Så har jeg jo netop brug for at kunne se mere i kalenderen end kl. 9-17. Dette gælder også hvis man bare skal oprette en aftale udover åbningstiden.


Åbningstiden og kalendertidsrammen fungere uafhængigt af hinanden. Dvs. at du sagtens kan have en åbningstid der hedder kl. 9-17 og en kalenderramme der siger kl. 7-19. Det vil ikke have indflydelse på dine bookings. Klienter kan KUN booke i det tidsrum der er angivet i ‘Åbningstider’ – angivet op billedet ovenfor i den røde boks.


Din kalendertidsramme kan du indstille inde i menuen ‘Indstilliger’–>’Kalender’.På denne måde kan du altså selv vælge hvor meget af kalenderen du vil se (kalendertidsrammen) og samtidigt bestemme hvornår dine klienter skal kunne booke (åbningstiderne).

Jeg håber dette kan hjælpe jer videre!

 

// Oliver, Terapeut Booking

Af Oliver Lindebod

Head of Community Management

Opret dig gratis på Terapeut Booking

Terapeut Booking klarer online bookings, SMS-påmindelser, journal og meget mere!

lock 100% krypteret kommunikation via SSL (RapidSSL)