Terapeut Booking som web app på telefon eller tablet

Terapeut Booking er bygget til at virke på tværs af alle dine mobile enheder

Fordelen ved Terapeut Booking på alle enheder

Vi har fokuseret al vores energi på at skabe den bedste applikation til dig, uanset din enhed. I stedet for at bruge vores tid på at bygge forskellige applikationer til forskellige enheder, har vi brugt internettet til at give dig den samme oplevelse på tværs af enheder. Dette sparer ikke kun tid, så vi kan bruge mere tid på at opbygge flere funktioner og applikationer til dig, men det giver dig mulighed for at administrere din Terapeut Booking konto, uanset hvilken enhed du bruger og uden at skulle downloade noget. Vi har fremhævet nogle af de bedste dele ved at bruge Terapeut Booking på en tablet eller telefon nedenfor. Det er super nemt at komme i gang med, og du få Terapeut Booking som web app ved at følge vores smarte guide fra bloggen her.

Terapeut Booking på farten

Du kan få adgang til din konto når som helst og hvor som helst bare ved at logge ind på din Terapeut Booking konto. Der er ikke behov for at downloade ekstra applikationer på din telefon, det er alt sammen online, klar til at få indblik i klinikken og opdatere den. På den måde får du fleksibilitet på farten, og kan hurtigt skrive ud til klienter i tilfælde af ændringer, opdateringer eller aflysninger.

Terapeut Booking er perfekt og har 100% oppetid. Det virker bare og det er en sand fornøjelse. Genialt – skønt – tidsbesparende – nemt. Og ovenikøbet til en fair pris.
Tulle Oxen Hyllested Cert. hypnose og psykoterapeut

Mobilt for dine klienter

Med over 53% af webtrafikken fra mobil, forventer dine klienter at kunne booke aftaler fra deres mobile enhed, så vi har selvfølgelig gjort det muligt. Derudover kan dine klienter også bruge vores EasyPay-app til at betale for aftaler.

Læs mere om vores online booking
Kundehistorie

Gitte Vestergaard bruger Terapeut Booking på hendes telefon, tablet og computer, og får mest ud af alle mulighederne i Terapeut Booking

Sikker kommunikation på farten

Med vores app "Sikre Beskeder" kan du holde konstant kontakt med dine klienter. Sikkerhed er det vigtigste for os, så at have den ro i sindet, at du er i stand til at kommunikere med dine klienter sikkert, er en vigtig prioritering for os.

Læs mere om vores "Sikre Beskeder"
Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close