Klienter kan booke online via app på både iPhone og Android!

Trine Maria Kaulberg
14-10-2022
5 minutters læsetid
person der bruger iPhone smartphone apps på glasbord

I dag har jeg en super spændende guide med til jer! Jeg har nemlig skruet en ny billedguide sammen til dig, hvori at dine klienter kan få din Online Booking side ned som web app på deres Android eller iPhone smartphone. På den måde kan de fra deres hjemmeskærm på telefonen bare klikke direkte ind på din online booking side, præcis som enhver anden app på deres telefon.

Du kan med blogpostet her få en beskrivelse af, hvordan dine klienter gør når de skal hente online bookingen ned som web app. Læs med helt til slut for at få en word fil som du kan sende til dine klienter med en guide tilpasset til dem. Personalisér dokumentet efter download, så det stemmer med lige din klinik.

Hvorfor er det relevant for dig?

Ved at gøre det nemt at booke tid hos dig gør du det samtidig nemt for klienten at komme igennem dit booking flow. Vi ved at jo nemmere det er at booke, jo flere ender med at bestille en aftale hos dig.

Det kan også være, at du har et klientforløb hvor at klienten skal booke en ny aftale hver uge, og så er det altså smart at bookingen bliver så nem som overhovedet mulig. Præcis derfor kan det gavne en hel masse at kunne instruere dine klienter om, hvordan de kan hente din booking side ned som web app.

 

Hvorfor er det relevant for dine klienter?

Dine klienter vil gerne have det så nemt som muligt. Det kan være at de skal sende dig sikre beskeder eller booke tid til dine events, og så er det altså bare en fornøjelse som klient at blive ført lige igennem booking flowet. Online Booking er tilpasset til netop dette, nemlig simpel booking for dine klienter, men hvis antallet af trin i bookingen kan sænkes med en klient app.

 

Fuld fleksibilitet for dine klienter

Med en web app til dine klienter får de altså en komplet fleksibilitet til at booke hos dig. Det er super nemt at få sat op, og du kan hente guiden til dine klienter i bunden af dette blogpost. Mere fleksibilitet giver flere bookinger og gladere klienter. En god tragt til booking starter ved det første klik. Dine klienter får gavn af blandt andet:

 1. Sikker online booking

  Vi tilbyder et enormt højt sikkerhedsniveau når det kommer til databehandling. Som en af meget få udbydere er vi 100% GDPR compliant, så du kan være sikker på at din- og dine klienters data bliver behandlet ansvarligt og professionelt.

  Bookingens information krypteres med det samme når klienten booker, og dekrypteres allerførst når du logger ind på dit online administrationssystem for at se bookingen i din kalender. Alt dataen er opbevaret på danske servere, så hvis både du og din klient er placeret i Danmark forlader dataen faktisk aldrig landets grænser.

 2. Nem online betaling

  Når dine klienter booker tid hos dig over app eller online på din booking side kan de nemt få muligheden for at betale i samme hug. Hvis du bruger den nemme betalingsløsning EasyPay kan du modtage betalingen direkte i bookingen og automatisk oprette og afsende fakturaen til klienten. På den måde ordnes alt det regnskabsmæssige faktisk helt automatisk bag tapetet.

  Det er den nemme måde at drive din klinik på, og det tager kun 2 minutter før du er i gang. Prøv en gratis konto uden binding hvis du føler dig fristet 😉

 3. Personaliserede SMS’er og E-mails

  Terapeut Booking platformen handler om at gøre klinikdrift nemt uden at miste det, der gør din klinik unik. Derfor har du fuld frihed til at personalisere dine SMS påmindelser og E-mails lige som du syntes. Inkludér en venlig hilsen, praktiske oplysninger, aflysningstermer eller noget helt tredje i dine mails og SMS beskeder. Så er du sikker på at klienten er på samme side som dig!

   

   

  Billedguides til Android og iOS

  Denne billedguide starter fra din klients perspektiv af din online booking side. Du kommer igennem helt til slutningen af opsætningen. Først gennemgår jeg hvordan man gør på iPhones Safari browser, og så gennemgår jeg hvordan man gør på Google Chrome på Android telefoner.

  Hent booking siden ned på iPhone / iOS

  1. Gå ind på den side, som du gerne vil hente. For booking siden vil den typisk hedde https://system.easypractice.net/book/dit-kliniknavn-her/.
   iPhone menu skærm
  2. Klik på menu knappen i bunden af Safari.
   iPhone safari tilføj til hjemmeskærm funktion
  3. Vælg “Føj til hjemmeskærm”.
   iPhone safari tilføj til hjemmeskærm funktion
  4. Navngiv web app’en til din hjemmeskærm, og klik “Tilføj”.
  5. Sådan! Så har du fået din online booking side ned som web app på din telefon. 

  Hent booking siden ned på Android

   

  1. Gå ind på den side, som du gerne vil hente. For booking siden vil den typisk hedde https://system.easypractice.net/book/dit-kliniknavn-her/.
   Google Chrome menu funktion
  2. Klik på menu knappen på Google Chrome med tre prikker
   Google Chrome tilføj til hjemmeskærm indstilling
  3. Klik på “Tilføj til hjemmeskærm” eller “Add to Home screen”.
   Chrome tilføj til hjemmeskærm funktion
  4. Indtast det navn som web app’en skal have på din hjemmeskærm, og klik “Tilføj”.
   Terapeut Booking web app ikon
  5. Vupti! Så har du fået din online booking side ned på din telefon som en web-app. Hurtigt og nemt at bruge 🙂

  Få en guide som du kan personalisere til præcis din klinik

  Denne guide er sat ud på vores blog, og derfor så er der nok kun meget få klienter som ser dette blogpost. Netop derfor har jeg lavet et dokument som du kan hente ned og personalisere til præcis din klinik. Det er et simpelt Google Docs dokument som du kan downloade herfra og redigere i dit foretrukne program.

  Du finder dokumentet her. (Eller brug dette link: https://docs.google.com/document/d/1NGQPhjbDjXLKMGorUKSr93sV7qAHul7jFlBG3NtGwuk/edit?usp=sharing)

  Husk at ændre i de tekster der er markeret med rødt, så sikrer du at det passer lige til din klinik.

  Det er altså sådan at dine klienter kan få din online booking side ned som en web app på deres telefon, og booke tid hos dig direkte fra deres hjemmeskærm. Jo nemmere det er, jo flere tilbagevendende bookinger får du i kalenderen. Det kalder vi en win-win situation.

  Hvis vi kan hjælpe med noget, eller hvis du har nogle spørgsmål til denne opsætning må du selvfølgelig altid skrive til os på [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close