Hold styr på din vagtplan og lønninger på din online booking platform

Philip Johnsen
05-10-2021
4 minutters læsetid

Hej alle sammen! 🙂

Terapeut Booking er som altid aktivt i udvikling og denne gang er det Relion vi byder velkommen. Måske har du hørt om Relion, en brugervenlig app til opsætning af vagtplaner og lønninger. Vi har hørt efterspørgsler til netop sådan en integration, da Terapeut Booking for mange er det helt centrale klinik system. I denne blogpost vil jeg gennemgå hvad Relion helt præcist er. Herudover vil jeg forklare hvordan integrationen virker og hvilke funktioner den tilbyder. Til slut har jeg en introduktionsvideo, hvor jeg viser hvordan man sætter Relion integrationen op, så den er klar til brug.

Hvad er Relion?

Relion er kort fortalt et vagtplanssystem, som effektiviserer din klinik når det kommer til vagtskemaer. Helt præcist så sørger Relion for at holde styr på din vagtplan og lønninger hertil. Derfor er Relion en perfekt integration til dig, der har en klinik med flere medarbejdere.

Relion fjerner nødvendigheden for komplekse vagtplaner og fysisk timeoptælling, og kan let integreres med Terapeut Booking, så du kan holde styr på hvilke medarbejdere arbejder i hvilke tidsrum. Herudover så er det nemt at holde styr på lønninger ved hjælp af Relion.

Hvis din klinik har dynamiske vagtplaner, så sørger Relion også for at dine medarbejdere får notifikationer hvis deres skema ændrer sig. Det er derfor også let for alle medarbejdere at skabe sig overblik over deres arbejdsuge med denne integration.

Hvordan virker Relion med Terapeut Booking?

Terapeut booking og Relion er en super lækker sammensætning af apps som kan være dine centrale systemer i klinikken. Når du laver vagtplaner på Relion, så overføres de automatisk til en ‘Relion’ synkroniseringskalender i Terapeut Booking. Så kan du se hele din vagtplan nemt og enkelt i din Terapeut Booking kalender. Når du skal oprette vagtplanen kan du derfor nemt gøre det i Relion og så synkroniseres det til dit online booking system.

Dit online booking system bliver derfor mere omfattende med en vagtplans- og lønningsintegration. Du kan se frem til en mere automatiseret klinik med mere tid til dine klienter.

Smarte funktioner i Relion

Relion sørger for at administrere dig og dine medarbejderes arbejdstider, hvilket giver mere overskud i hverdagen. Det er derfor en værdifuld tilføjelse til din klinik, hvis du ønsker at optimere din håndtering af arbejdstider og medarbejdere.

Relion har også muligheden for et helt specielt GPS stempelur. Dette gør det muligt for dine medarbejdere at stemple ind på telefonen inden for GPS zoner som du naturligvis selv kan vælge. Det gør det nemt at stemple ind og ud for dine medarbejdere, især hvis arbejdstiderne er fleksible. Der er også rig mulighed for, at have flere stempelzoner – perfekt til dig med klinik på flere lokationer.

Relion tilbyder også tidstagning og optælling, som gør lønninger langt nemmere. Du kan selv indstille hvorvidt pauser er betalte eller ej og hvilken lønningsperiode din klinik benytter sig af.

Du kan også integrere mange forskellige lønningssystemer til Relion. Herunder er lønningssystemer såsom Danløn, Salary, Visma DataLøn og Fortnox.

Gennemgang af Relion

Systemet er ganske brugervenligt, og for at vise hvordan du selv kan opsætte Relion integrationen på Terapeut Booking, har jeg lavet en videoguide der kan hjælpe dig i gang. Du skal have app’en “API” aktiveret for at begynde integrationen.


I videoen gennemgås:

 • Opsætning af Relion integration
 • Relion systemet og funktioner
  • Vagtplan
  • Tidsregistrering
  • Stempelur
  • GPS-zoner
 • Hvad Terapeut Booking og Relion overfører af data

Har du lyst til at komme i gang med Relion?

Nu skulle du gerne være klar til at bruge Relion! Hvis du har spørgsmål til integrationen, så må du endelig bare skrive til mine kolleger og jeg på [email protected], så hjælper vi dig videre!

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close