Integration

Integrer Workfeed med Terapeut Booking

Workfeed er et fuldt vagtplans system der revolutionerer måden du styrer din forretning. Det sætter dig fri fra alt det administrative arbejde og giver dig tiden og friheden til at gøre det du elsker - nemlig at drive din klinik. Kort fortalt gør integrationen det muligt at integrere din vagtplan direkte over i Terapeutbooking, som automatisk opdateres, hvis du laver ændringer i Workfeed. Med Workfeed har du mulighed for at lægge vagtplaner, holde øje med medarbejder timer, vagtbytte og meget mere. Det er derfor det perfekte system til dig, der har flere medarbejdere i din klinik - hvor du dagligt kan holde øje med timesats og lønninger, på en smartere måde. Du ser dine vagter direkte gennem Terapeut Booking.

Kalender funktion i Terapeut Booking
Workfeed logo
Terapeut booking logo Integrationer mellem Terapeut Booking og funktioner og apps Workfeed logo

Workfeed effektiviserer din hverdag

Med en integration til Workfeed bliver det vanskelige gjort meget simpelt - og det sparer dig en masse tid i hverdagen. Integrationen sørger for en automatisk synkronisering mellem din Terapeut Booking konto og Workfeed. Dig og alle dine medarbejdere har adgang til alt relevant ift. medarbejderstyring og vagtplan. Kom godt i gang med vores videoguide på bloggen, hvis du skulle være i tvivl om, hvordan du aktiverer integrationen. Hvis du allerede nu benytter dig af Medarbejder appen i dit online booking system, så er denne funktion måske den helt rigtige for dig! Overvej det, og gør det meget lettere at overskue at have medarbejdere og vagtplaner. Det brugervenlige layout gør det hurtigere og giver dig luft i hverdagen til at holde styr på din klinik og dine bookinger. Workfeed er en samlet funktion, hvor du kan holde alt omkring dine medarbejdere samlet et sted på en smart og nem måde. Med en integration imellem Terapeut Booking og Workfeed gør du det nemmere at holde styr på vagtplaner og lønninger, og har dermed et bedre overblik over din klinik.

Hvad kan Workfeed med Terapeut Booking

Workfeed har et hav af funktioner, som automatiserer din hverdag og gør det nemmere for både dig og dine medarbejdere at holde styr på hverdagen. Workfeed hjælper dig til dagligt med at holde styr på dine vagtplaner, ved at du kan gå ind direkte gennem systemet. Det er nemt og sikkert og er helt automatiseret og nemt at tilpasse. Så kan du holde styr på alt der har med dine medarbejdere at gøre på en super brugervenlig og intuitiv måde. Med Workfeed har du mulighed for at integrere dit vagtplans system til dit lønsystem, på denne måde gør du dit arbejde mere simpelt og sikrer dig at der altid er sammenhæng mellem timesatserne og den udbetalte løn. Vil du læse mere om Terapeut Bookings mange funktioner kan du altid kigge i vores hjælpecenter.

Pia og Paulina, medarbejdere hos Terapeut Booking

Få Workfeed til Terapeut booking.

Vi har masser information på både vores blog og vores sociale medier, som du finder mere informationer på, når du bruger Terapeut Booking. Hvis du ikke kan finde det, du leder efter, kan du altid kontakte vores kundeservice.

Skriv til os hvis du har brug for mere hjælp lige her
Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close