Events og indberetning til sygeforsikringen “danmark”

Der er mange forskellige situationer, hvor man har brug for at indberette til “danmark”, og derfor er der også mange forskellige metoder, hvorpå man indberetter korrekt til “danmark”. Et bevis på dette finder du, hvis du scroller en hurtig gang ned gennem listen af blogindlæg, jeg har lavet indenfor de sidste måneder. Her vil du måske lægge mærke til et mere eller mindre gennemgående tema: “danmark” tips og guides, ja dem har jeg lavet rigtig mange af.

 

Og det har været nødvendigt med en del forskellige guides til “danmark” indberetning i systemet, fordi det godt kan være lidt svært at danne sig et overblik over, hvordan man nu bedst gør det. Dertil skal man indberette forskelligt, alt efter om man bare skal indberette en helt normal aftale, indberette med flere forskellige ydernumre, eller måske indberette til en sygeforskring gennem “danmark”.

En fjerde ting, som kan kræve, at du skal indberette til sygeforsikringen “danmark”, er events. Hvis du afholder events, kurser eller hold, som dine klienter kan få tilskud til fra “danmark”, så skal hver af dine klienters fakturaer indberettes. Det virker måske lidt kompliceret, når man har et event med mange deltagere. Derudover er der flere forskellige typer af events, man kan afholde – både eventforløb, gentagede events, eller bare enkeltstående events.

 

Men det er heldigvis super nemt at indberette til sygeforskringen “danmark” til events! Og det er egentlig den samme metode, du bruger til de forskellige typer af events.

 

Se med på videoen nedenunder for en hurtigt guide til, hvordan du sender indberetninger afsted for alle dine eventdeltagere på mindre end 2 minutter 😉


 


Hvis du skulle have nogen problemer med det, så skal du endelig skrive ind til mig på johanne@terapeutbooking.dk. Jeg og resten af teamet sidder klar til at hjælpe dig på alle ugens dage! 😀

Af Johanne Volkmann

Opret dig gratis på Terapeut Booking

Terapeut Booking klarer online bookings, SMS-påmindelser, journal og meget mere!

lock 100% krypteret kommunikation via SSL (RapidSSL)