Kundehistorie

Familie-, par- og psykoterapeut udlever selvstændig-drømmen med Terapeut Booking

Portrætfoto af indehaver Lise Kramer Schmidt
“Systemet arbejder super smidigt sammen med min Google Kalender - så det er nemt for mig at styre fra min Google Kalender, om der må bookes tider”.
Antal stjerner

Hvis du vil have en alsidig terapeut, så skal du have fat i Lise. Med mere end 12 års erfaring som uddannet psykoterapeut MPF, samt et væld af kompetenceområder og efteruddannelser, er det tydeligt at Lise evner at arbejde bredt med mange forskellige slags problemstillinger - men hun har dog en særinteresse.

“Fagligt har jeg altid været optaget af relationer og samspil mellem mennesker.”

Og den optagelse kan man i den grad sige skinner igennem i Lises arbejde, hvor hun beskæftiger sig med relationer mellem mennesker i alt fra familier til arbejdspladser. Dette kan blandt andet ses i de forskellige former for terapi, hun tilbyder i sin klinik - og det hjælper Terapeut Booking med.

Nærværende terapi i rolige omgivelser

Udover at være tilgængelig for blandt andet virksomheder som konsulent, så tilbyder Lise terapi i sin klinik, herunder individuel-, par- og familieterapi, med mulighed for organisations- og familieopstillinger. Klinikken driver hun fra Frederiksberg i et nyrenoveret klinikfællesskab med to fysioterapeuter: 

“Jeg har altid haft en drøm om at være selvstændig og have den frihed, der følger med frit at kunne planlægge min tid” 

Og her gør Terapeut Booking det nemmere at drive klinikken. Med systemet får Lise en værktøjskasse, der automatiserer hjørnestenen i klinikkens daglige drift. Især ift. fleksibilitet hjælper systemet Lise med at planlægge sin tid bedst muligt. 

Lise Kramer Schmidt skriver på computer Lise Kramer Schmidt portræt Små træfigurer Familie-, par- og psykoterapeut Lise Kramer Schmitt Lise Kramer Schmidt skriver på computer

Funktioner og apps

Dagligdagen skal køre gnidningsfrit, når man ejer sin egen klinik, og for Lise har det især betydet meget, at hun har kunne spare tid på ikke at skulle sidde med sine klienter i telefonen, når de skal booke tid. Terapeut Bookings online bookingmodul har nemlig gjort det muligt for hendes klienter at booke tid online i stedet: 

“I forhold til par og familier samt supervisions-grupper kan jeg lade dem selv finde tider i mit booking system. Det betyder at jeg sparer rigtig meget tid.” 

Lise fortæller samtidig, at hun har set en lidt anden, måske lidt mere uventet effekt af at benytte sig af online booking. Der er nemlig mange klienter, som giver udtryk for at det gjorde det nemmere for dem, at finde modet til at aftale deres første tid hos hende, da de opdagede, at de kunne gøre det hjemmefra gennem online booking. 

“ Det er sårbart at bede om hjælp og for nogle mennesker kræver det noget mod at tage kontakt til en terapeut. Men når først tiden er booket kommer de.”

Der er altså mange klienter som netop booker deres første tid, fordi de kan gøre det online. Og det hjælper på kundetilstrømningen. 

Online Booking

Sæt Online Booking op med det samme så dine klienter kan booke en tid direkte i din kalender.

Se alle apps

Styr på regnskabet med nem fakturering

Når Lise skal give et godt råd til andre klinikejere, så understreger hun, at der er flere gode grunde til at bruge Terapeut Booking. Hun ser især systemets online booking og journalisering som vigtigt for hendes arbejde som terapeut, men udover dette er faktureringssystemet også kommet til at spille en stor rolle i forhold til, hvordan hun udfører sit arbejde:

“Faktureringssystemet fungerer super godt for mig. Det er nemt og overskueligt at jeg kan  sende fakturaer via mail og folk bare betaler når de kommer hjem.” 

Ydermere er det vigtigt for Lise, at der er styr på økonomien i hendes forretning, og det hjælper Terapeut Booking hende ligsådan med. Faktueringsmodulet er nemlig udviklet til at gøre regnskab mere overskueligt, så det bliver nemmere at være sin egen revisor. 

“Endvidere har jeg et godt overblik over min indtjening. Jeg har styr på min moms – hvilket gør kvartalsbetalingerne meget nemmere.”

Vil du drive din egen klinik ligesom Lise?

Lise har været super glad for sin beslutning om at bruge Terapeut Booking i driften af sin klinik: “Jeg bruger det hver dag, og supporten er altid hurtig og venlig!”

Triangle
Familie-, par- og psykoterapeut Lise Kramer Schmitt
Triangle

Kontakt os i dag!

Og vi sidder netop klar i supporten, hvis du har fået blod på tanden til at komme i gang også. Du kan oprette en gratis bruger med det samme på vores hjemmeside, og så kan du altid skrive til Terapeut Bookings supportkanal på [email protected]. Vi glæder os til at hjælpe dig igang! 

Faktureringssystemet fungerer super godt for mig. Det er nemt og overskueligt at jeg kan sende fakturaer via mail og folk bare betaler når de kommer hjem.
Portrætfoto af indehaver Lise Kramer Schmidt
Næste kundehistorie

Skønhedsklinik automatiserer bookingflowet med Terapeut Booking

Med vores medicinske færdigheder kan vi hjælpe vores klienter med at fremhæve deres smukke funktioner. I en industri, der er eksploderet fuldstændigt med en overflod af useriøse terapeuter og uprøvede stoffer, ønsker vi at være en modvægt.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close