Kundehistorie

Online Booking og sikker journalføring gør hverdagen nemmere for muskelterapeut og klinikejer

Portræt af Veronica der smiler
“Jeg har fået en meget mere struktureret arbejdsdag, og har mere tid til kundebehandlinger i stedet for at bruge masser af tid på beskeder og opkald”.
Antal stjerner

Muskelterapi gør Veronica klog på kroppen og vores bevægelser som mennesker, men udover det har hun et stærkt fokus på velvære og sindet. Vi får kun én krop og den er værd at passe på. Musklerne har en vigtig opgave i at kunne trække sig sammen og skabe bevægelser. Det er deres eneste opgave. Vi har en yderligere opgave i at passe på dem med træning og fysisk aktivitet, men hvilke konsekvenser kan det have på vores mentale helbred?

Online Booking og sikker journalføring gør hverdagen nemmere for muskelterapeut og klinikejer

Et stenkast uden for Erfjord finder du Veronica Warhaugs klinik. Hvis du leder efter massage, yoga eller kranio sakral terapi i et sikkert og positivt miljø, er du kommet til det rigtige sted. Med et stærkt fokus på at hjælpe andre og få klienter til at forstå forbindelserne i kroppen bedre, er du overbevist om, at Veronica ønsker det bedste for sine klienter at få en bedre hverdag med mindre smerter. Veronica journalfører alle sine observationer.

Veronica der masserer Veronica der skriver på en computer Veronica der masserer Veronica smiler til en kollega Veronica skriver på computer

Tidsbesparelse med Terapeut Booking

Som klinikejer og mange klienter, der ønsker at bruge Veronicas ydelser, ønsker hun at bruge så lidt tid som muligt på administrativt arbejde og mere tid til at tage sig af deres klienter. Den største ændring for Veronica, efter at hun begyndte at bruge Terapeut Booking, har været tidsbesparelsen. Kunder kan nemt booke deres egne aftaler direkte fra hjemmesiden i henhold til hvad der passer klinikkens ejer, Veronica, bedst. Faste åbningstider, automatisering af SMS- og e-mail-bekræftelser og nem online booking har givet en mere struktureret og effektiv arbejdsdag for Veronica.

ean logo

Integreret besked system

Der tilbydes bekræftelser, påmindelser og meget mere som automatiserede beskeder der sendes fra systemet til klienterne

Læs om beskeder

Enklere planlægning før hver behandling

For at bevare en struktureret hverdag er det vigtigt at planlægge på en enkel og effektiv måde, især som klinikejer med mange bolde i luften. Med en klar kalender i Terapeut Booking holder hun et godt overblik over alle kommende aftaler, og hun kan indtaste pauser, ferier og meget mere. Og med vores app “Aftalestatus” er det endnu lettere at få et godt overblik over de forskellige aftaler i kalenderen.

På Veronicas klinik er det også vigtigt, at journalføringen er klar, når det er travlt i hverdagen, og hun planlægger den næste behandling med en klient. Der er flere funktioner i Terapeut Booking, der sikrer dette:

  • Opret journal indlæg direkte fra kalenderen i forbindelse med en aftale.
  • Opret dine egne skabeloner til journaler, så det tager 2 minutter at oprette et nyt indlæg.
  • Føj filer og billeder til indlæg og tegn på billederne direkte i systemet.
  • Garanti for sikker opbevaring af journaler i overensstemmelse med GDPR

Vil du også have automatiseret din hverdag?

Vil du også gøre som Veronica og spare masser af tid om ugen på at automatisere dit administrative arbejde, så du kan bruge mere tid på at behandle dine klienter? Det tager ikke mere end 4 minutter at sætte et system op hos Terapeut Booking og du kan oprette din første klient efter 5 minutter. Derfra er du allerede igang med at oprette klienter og aftaler, mens du lærer systemet at kende. Nemmere bliver det ikke.

Triangle
Veronica der masserer
Triangle

Vil du også have mere overskud til at hjælpe dine klienter?

Hos Terapeut Booking hjælper vi tusindvis af klinikker dagligt med administrationen. Vil du prøve det også? Du kan nemt registrere dig på Terapeut Booking eller skrive direkte til os på [email protected]k for at høre mere.

Gør tingene så enkle som muligt, og spar tid, hvor du kan, så du kan bruge din tid på, hvad du virkelig nyder at gøre. Jeg regner med, at de fleste andre terapeuter er som mig, og ikke er meget glade for papirarbejde osv. Vi vil hellere bruge tiden på at være der for at hjælpe vores klienter og have tid og overskud til det
Veronica der masserer
Næste kundehistorie

Gestaltterapeut sparer tid på kommunikation med sine kunder gennem Terapeut Booking

”Før Terapeut booking brugte jeg min tid på at kommunikere frem og tilbage for at finde en tid til en booking, nu går cirka 90% af mine kunder selv ind på online booking og bestiller tid selv”

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close