Sådan sletter du en ‘luk for online booking’ oprettelse i kalenderen

Denne post er resultatet af udveksling med en kunde på Terapeut Booking via kundeservice. Tusind tak for alle de gode spørgsmål vi får på kontakt@terapeutbooking.dk. Husk at man altid kan kontakte os direkte på e-mail hvis der er det mindste.

Endnu et godt spørgsmål fra en skøn bruger, som jeg tænkte jeg ville dele med jer:


Hej
Jeg har oprettet faste åbne og lukketider.
Nogen gange går jeg så ind i kalenderen og opretter luk for online booking en time eller to eller flere.
Jeg kan ikke slette eller fortryde at jeg har lukket for onlinebooking. Hvorfor kan man ikke fortryde dette?

Til det har jeg svaret:

Hej,

Tusinde tak for din mail 🙂

Det skal vi da lige have fikset, så jeg forklare lige hvordan nedenunder:

– Først markerer du tiden hvor der skal lukkes for Online Booking
– Herefter kan du i menupunkt trykke ‘rediger lukketider’

– Så vil det være muligt for dig at trykke på tiden du tidligere lukkede og slette denne lukningJeg er klar over fremgangsmåden er lidt kringlet og det kigger vi på til den nye kalendervisning på det nye design 🙂

Ha’ en dejlig dag

Hilsen Oliver

Af Oliver Lindebod

Head of Community Management

Opret dig gratis på Terapeut Booking

Terapeut Booking klarer online bookings, SMS-påmindelser, journal og meget mere!

lock 100% krypteret kommunikation via SSL (RapidSSL)