Har du flere lokationer i din praksis? Guide til brug af ‘Mine kalendere’

Sidste forår lancerede vi muligheden for at oprette mere end én kalender. Der skrev vi et indlæg om hvordan I kunne bruge funktionen, hvis I var flere terapeuter i jeres praksis.

Vi har dog lavet funktionen ‘Mine kalendere’ så fleksibelt som muligt, således at den også kan bruges hvis I for eksempel har mere end én lokation for jeres praksis. Det kan være, at I har en klinik i hver af de fire storbyer. I så fald ville det skulle oprette således:

Flere lokationer i Mine kalendere 1

 

Eftersom kalenderen i Terapeut Booking er dynamisk kan du vælge, hvilke kalendere der skal vises. Idéen er at du kan filtrere kalenderen til at vise netop den lokation du sidder i, således at du har et overblik over dine klienters besøg. Men du kan ved hjælp af enkelte klik også få et overblik over hele jeres praksis. Det giver mulighed for at kunne booke alle lokationer til sociale arrangementer, status møder eller andet der involverer hele jeres praksis.

I nedenstående skærmbillede kan I se hvordan der er fire aftaler inden for det samme tidsrum – hver aftale i egen lokation. Dette er markeret med en farve, som du selv har mulighed for at redigere i under ‘Mine kalendere’-dropdown menuen.

Flere lokationer i Mine kalendere 2

Herefter kan du så skjule/vise kalendere efter eget behov. Du kan derfor på tværs af lokationer danne dig et overblik over hvad der sker hvor, og hvornår. Det kunne også være, at din praksis havde to lokationer i København f.eks. Så kunne du markere blot de københavnske lokationer og se deres to kalendere. Det ville f.eks. være nyttigt hvis en klient kun havde et bestemt tidspunkt til rådighed som ikke var ledigt ved den lokation.

På nedenstående skærmbillede kan man se, hvordan man kan filtrere multi-kalendere, således at den viser to lokationer i samme geografiske område. Man skal blot sætte/fjerne fluebenene i kalenderene for at afgøre hvilke man ønsker at se.

Flere lokationer i Mine kalendere 3

Vi håber det kan give endnu en dimension til brugen af kalenderfunktionaliteten. Hvis du har alternative forslag til hvordan du har brugt kalenderfunktion, som har vist sig nyttigt for din praksis – så skriv til os, så vi kan bringe det her på bloggen.

Af Mikael Bondum

Opret dig gratis på Terapeut Booking

Terapeut Booking klarer online bookings, SMS-påmindelser, journal og meget mere!

lock 100% krypteret kommunikation via SSL (RapidSSL)