API – Til din virksomhed der ønsker Online Booking

Er du selv ejer af en software virksomhed, kan du integrere din virksomhed med Terapeut Booking og tilbyde Online Booking funktioner i verdensklasse.

En af de sidste nye funktioner vi har udviklet i Terapeut Booking er et API. API Står for Application Programming Interface, og er et sæt værktøjer der muliggør integrationen mellem forskellige softwarekomponenter. Der er mange penge at spare ved at integrere med vores API, da du hurtigt kan indbygge vores top professionelle Online Booking system i dit produkt, uden selv at skulle starte fra ‘scratch’.

På den måde drager du fordel af vores kerneforretning, mens du kan fokusere på din egen!

 

Kom i gang

 

Gå til vores Apps menu, og aktiver app’en “API”. Herfra får du adgang til API dokumentationen, hvor din softwareudvikler kan finde alt hvad han/hun skal bruge for at kunne integrere vores API med jeres produkt. API dokumentationen kan du også finde her: https://system.easypractice.net/api/index.html

 

Får I spørgsmål undervejs

Så tøv ikke med at skrive til support@terapeutbooking.dk. Vi sidder altid klar til at hjælpe, hvis der er problemer med kodningen, eller hvis du har spørgsmål til hvordan integrationen konkret kan se ud for netop din virksomhed.

Af Casper Juhl

Opret dig gratis på Terapeut Booking

Terapeut Booking klarer online bookings, SMS-påmindelser, journal og meget mere!

lock 100% krypteret kommunikation via SSL (RapidSSL)