Integration

MobilePay Invoice

Gør det nemt for dine klienter at betale, det kræver kun et swipe. Med en integration til MobilePay Invoice får dine klienter muligheden for at betale med deres smartphone, det er nemt og brugervenligt. MobilePay Invoice er en smart og moderne løsning til din klinik. Det gør din og dine klienters hverdag nemmere. Et godt betalingssystem er et godt udgangspunkt for vækst i din klinik.

Kalender funktion i Terapeut Booking
MobilePay Logo
Terapeut booking logo Integrationer mellem Terapeut Booking og funktioner og apps MobilePay Logo

MobilePay Invoice er toppen af brugervenlige betalingssystemer

Med MobilePay Invoice integrationen får dine klienter en nem løsning til at betale behandlinger. Du skal blot sende klienten en regning og ét swipe senere har klienten betalt. Klienten slipper for manuel indtastning, som kan være grund til for sene betalinger. Ved at bruge MobilePay Invoice kan din klient hurtigt betale på farten, og 98% af regninger sendt med MobilePay Invoice bliver betalt til tiden. Du kan derfor regne med at dine klienter betaler til tiden, ikke sender beløbet forkert, og har en bedre oplevelse hos din klinik. Når din klient betaler med MobilePay Invoice opdateres Terapeut Booking helt automatisk, så du kan holde styr på dine faktureringer. Brugervenlighed er vigtigt for dine klienter, og derfor er MobilePay Invoice måske den perfekte betalingsløsning til din klinik. Du kan læse mere om integrationen til MobilePay Invoice på vores blogpost her.

Kom godt i gang med Terapeut Booking og MobilePay Invoice

Integrationen tager kun et par minutter at sætte op. Du kan finde den i vores "Apps" menu i Terapeut Booking. Du kan helt gratis oprette forbindelsen mellem din MobilePay Invoice og din Terapeut Booking konto. Så har du din nye betalingsløsning.

Pia og Paulina, medarbejdere hos Terapeut Booking

Har du brug for mere hjælp?

Få et overblik over al vores information her på vores hjemmeside eller besøg os i vores blog eller på Facebook. Vi opdaterer hele tiden med nye funktioner og løsninger til klinikker og terapeuter for at gøre deres hverdag nemmere. Du kan også skrive til vores kundeservice. Vi står altid klar til at hjælpe dig eller svare på spørgsmål.

Skriv til os

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close