Her er min personlige top 6: Nye løsninger i Terapeut Booking 2022!

Oliver
13-12-2022
5 minutters læsetid
Her er min personlige top 6: Nye løsninger i Terapeut Booking 2022!

Året 2022 har bestemt budt på mange uforudsete forhold, man som virksomhed har skulle forholde sig til. Men trods årets turbulente karakter, så har vi i Terapeut Booking forsøgt at holde snuden i sporet og indstillet sigtekornet på det, vi synes har været vigtigt for virksomheden og vores kunder.

Vi har villet sikre os, at Terapeut Booking er udstyret med flere værdifulde funktioner og applikationer til en sikker og effektiv klinikdrift.

For uanset hvad der foregår ude i den store verden, så er der klienter, der leder efter dygtige behandlere, der kan forbedre deres velvære og tilværelse. Uanset terapiformen. 

Hos Terapeut Booking tror vi på vores mission: Frigør dygtige behandlere fra administrative opgaver og vær med til at vækste deres forretning.

I dette blogpost vil jeg derfor dele nogle af de ting, Terapeut Booking har introduceret til vores tilknyttede klinikker. Når jeg kigger over listen, ser jeg “mindre tiltag”, som har gjort en kæmpe forskel for alle typer af terapeuter og klinikker – men også tiltag som markerer seriøsiteten af Terapeut Booking i det danske sundheds økosystem. Det er mine personlige top 6 nye funktioner i 2022.

Lad os starte!

Top 6 nye funktioner i 2022 i Terapeut Booking – ifølge mig, Oliver


Valgfri farve på din Online Booking

Længe har det været ønsket, at man kunne smide “sin egen” farve på online bookingen i Terapeut Booking. Det giver et større personligt udtryk for klinikken og klientens bookingoplevelse er bedre, da klienten ikke bliver forvirret over at være på forskellige sider. 

Det ser bekendt ud, når farven beholdes fra hjemmeside til bekræftelse.

Kunder hos Terapeut Booking kan derfor nu vælge den farve, der passer bedst til deres klinik eller deres personlige smag, når de skal have klienter til at booke en tid online. Dette gør det lettere for terapeuter og klinikker at skille sig ud og give deres online booking et personlig touch.

Når man vælger en primær farve, vælger systemet komplementære farver, som skaber den dynamik, som gør Online Bookingen flot og attraktiv at se på.

Hop ind i menuen “indstillinger”->”online booking” og sæt dit tema og giv din online booking et personligt udtryk.

Valgfri farve på din Online Booking

Sikker login med MitID

Området inden for digital sikkerhed udvikler sig hele tiden. Det er vigtigt at følge med og følge de standarder som der lægges på digital sikkerhed. Det gør vi i Terapeut Booking. Derfor har vi valgt at gøre muligheden for NemID login aktiv i Terapeut Booking. MitID bruges på tværs af sektorer i Danmark og bidrager til sikker identitet på internettet.

MitID login er på mange måder et alternativ til Google Authenticator, som også er en to faktor sikkerhed, når man logger ind.

Det samme skal gælde hos Terapeut Booking.

Sikker login med MitID

Med MitID login er dine login oplysninger på Terapeut Booking lige så sikre, som hvis du skulle logge ind på din bank. Så hvis du holder sensitiv data på dine klienter, har du nu muligheden for at gøre login til din Terapeut Booking konto næsten skudsikker.

Design opgraderinger

En af de mest positive ting vores kunder nævner i forbindelse med Terapeut Booking er brugervenligheden. I markedet for administrationssystem til klinikker og terapeuter i Danmark er der rigtig mange systemer, som tydeligt er gamle. Arbejdsprocesserne er lange, og det er frustrerende som yder og behandler.

I Terapeut Booking lægger vi meget vægt på brugervenligheden med hurtig navigation og design, der giver mening. 

At kunne oprette en konto og sin første klient på mindre end 3 minutter har altid været vigtigt for os. Og det bliver det ved med at være uanset de integrationer og apps, vi bygger. Det skal være super simpelt at bruge, og man skal ikke være IT ekspert ved siden af sit klinik job for at have et godt, sikkert administrationssystem.

Design opgraderinger

Splinternyt system til sende SMS og e-mail til klienter

Måden SMS og e-mails håndteres i Terapeut Booking er ved at få en drastisk make-over. Menuen for indstillinger af udgående SMS’er og emails er vokset med tiden, og vi var nødt til at nytænke kommunikation fra klinikken til klienten.

Jeg vil senere dele et mere dybdegående blogpost omkring, hvordan det nye SMS og email system kan bruges i Terapeut Booking. Men hvis du lige nu tænker: “Jeg har da ikke set noget nyt e-mail og SMS system?” Så skriv til mig på [email protected] – så sætter jeg det op til dig.

Splinternyt system til sende SMS og e-mail til klienter

Der kan sættes flere bekræftelser, påmindelser og opfølgende beskeder op. Det hele kan skræddersys til klinikkens eget behov og præferencer.

Split dine faktura og tilknyt en ‘Anden betaler’ med vores nye funktion

Flere klinikker modtager dagligt klienter, der er forsikrede. Dette gør typisk, at betalingen skal deles op mellem flere betalere, og det har tidligere været muligt ved at oprette to eller flere faktura. 

Ikke mere!

Nu kan man via Terapeut Booking aktivere app’en “Anden betaler”, som gør det muligt at splitte en faktura i to. Den ene sendes automatisk til klientens forsikringsselskab, mens den anden faktura er klientens egen betaling.

Det gør administrationen af forsikringsklienter meget mere simpelt.

Split dine faktura og tilknyt en 'Anden betaler' med vores nye funktion

TIP: Hvis du er fysioterapeut, kan du via vores integration med Tryg modtage klienter direkte fra Tryg Behandlerbooking.

Godkendt til MedCom

Den sidste nye funktion jeg har valgt at tage med på listen er MedCom. Her kan de (med eller uden ydernummer) koble sig op og kommunikere med sundhedspersonale i Danmark inden for gældende standarder.

NB: MedCom integrationen via Terapeut Booking er kun relevant for psykologer og fysioterapeuter i Danmark.

Klinikker med ydernummer kan yderligere afregne med Regionen, når henviste klienter har besøgt dem i klinikken. 

Godkendt til MedCom

Selvom ikke alle skal benytte sig af MedCom integrationen, så viser godkendelsen af sådan en organisation en høj seriøsitet hos Terapeut Booking, hvor vi flytter vores egne grænser for den administration, vi mener kan gøres super simpel.


Det her var min korte, hurtige opdatering på, hvordan året er gået i 2022 hos Terapeut Booking og mine personlige top 6 nye funktioner. Der er sket meget mere i systemet på mange forskellige fronter, men jeg synes, at de seks ovenstående tiltag og nye funktioner fortjente en ekstra opmærksomhed.

Hvis du har spørgsmål eller idéer til, hvad vi bør bruge 2023 til, så send mig gerne en e-mail på [email protected] – jeg glæder mig til at høre din feedback og dine tanker.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close