Split din faktura i mellem to betalere med få klik

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Faktura eksempel

Det sker ofte, at det ikke er kunderne selv der betaler for deres faktura, eller at de kun står for en delvis betaling. Med vores Anden betaler app kan du tilføje alt fra en forælder eller søskende til et forsikringsselskab osv. som betaler, og det giver dem en let mulighed for at betale på vegne af klienten. Så når der oprettes fakturaer, kan der oprettes op til 2 fakturaer afhængigt af betalernes bidrag. Den første er til klienten og den anden til den anden betaler. Denne Anden betaler app vil blandt andet gøre følgende muligt:

  • Det giver brugerne mulighed for at opdele fakturaer efter enten en procentdel eller et fast beløb
  • Når de andre betalere er oprettet, tager det kun få sekunder at opdele en faktura
  • De andre betalere vil modtage en separat anden faktura

Gør livet lettere for dig selv og dine klienter

Du behøver ikke længere at være afhængig af, at kunden videresender regningen til en eventuel anden betaler. Nu kan du blot oprette to fakturaer og spare dig og dine kunder for dyrebar tid. Denne funktion gør det meget nemt at opdele en faktura og sende den til to forskellige parter, nemlig kunden og den anden betaler. Med fakturafunktionen kan du oprette faktura med alle vigtige oplysninger på få sekunder. Derudover er det med Anden betaler-app'en også muligt at opdele fakturaer med få klik. Den anden betaler modtager en separat faktura med alle de nødvendige oplysninger til at betale dem, og du har også et bedre overblik i systemet over, hvem du kan forvente udestående betalinger fra.

Person regner beløb på lommeregner

Saml alle vigtige oplysninger om andre betalere på din konto

For at aktivere "Anden betaler", skal du gå til "Apps"-menuen på din konto og aktivere "Anden betaler". Nu kan du tilføje andre betalere, når du opretter fakturaer. Hvis du ønsker at tilføje en ny betaler eller ikke har tilføjet en endnu, kan du gøre det meget nemt ved hjælp af vores system. Oplysningerne om de andre betalere gemmes, og ved en ny faktura til den samme betaler kan denne betaler blot vælges i dropdown-menuen.

Vælg om anden betaler skal være person eller virksomhed

Opdel faktura efter enten en procentdel eller et fast beløb

Denne nye funktion gør det let at dele fakturaer enten procentvis eller proportionelt med et bestemt beløb. Nogle gange bliver fakturaer betalt op til 80 % eller forsikringer betaler et fast beløb på f.eks. 500 kr. pr. session. Derfor er det meget nemt at dele en faktura individuelt. Du aftaler med kunden, hvordan fakturaen skal opdeles, og så skal du blot indtaste det, når du opretter fakturaen. Sammen med vores online betalingsløsning EasyPay, hvormed alle betalinger kan foretages sikkert og online, har det aldrig været nemmere for dig at udstede fakturaer og holde styr på dem.

Der kan tilvælges anden betaler på faktura

Kom i gang med Anden betaler-app'en og Terapeut Booking!

Hvis du ønsker at planlægge dine klientaftaler online og prøve vores online bookingsystem gratis, kan du tilmelde dig Terapeut Booking i dag og prøve det selv. Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til noget, er du velkommen til at kontakte os direkte på [email protected]. Vi ser frem til at høre fra dig. Hvis du allerede har en konto, og du er i tvivl om, hvordan nogle funktioner fungerer, kan du besøge vores hjælpecenter for at få uddybende forklaringer og vores blog for interessante vejledninger og artikler!

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close