Kommunikation med læger og hospitaler

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
medcom aktivering

Psykologer og fysioterapeuter kan med MedCom-appen i Terapeut Booking hente patienthenvisninger og få disse vist i Terapeut Booking. Efter et behandlingsforløb kan fysioterapeuten og psykologen oprette epikriser, som de sender retur til patientens egen læge med en faglig vurdering. MedCom-appen sikrer yderligere, at fysioterapeuten og psykologen kan kommunikere med det offentlige sundhedssystem via SOR. Ud over dette kan fysioterapeuten og psykologen også oprette og sende afregninger til regionen. Dette kræver et ydernummer fra regionen. Vil du se, hvordan appen virker?

  • Send epikriser til kolleger i SOR
  • Hent henvisninger fra DNHF
  • Afregn med Regionen

Se vores seneste MedCom status!

Kommunikation i SOR

MedCom har sat standarden for ,hvordan henvisninger, epikriser og korrespondancebreve skal opbygges og hvilke data, der skal fremgår. Gennem Terapeut Booking er det derfor muligt at hente og få vist officielle henvisnings-standarder. Ud over henvisningen kan en psykolog eller fysioterapeut i Terapeut Booking oprette epikriser og korrespondancebreve til øvrige sundhedspersonale i SOR, som lever op til MedCom standarden. Det betyder, at man kan oprette et dokument gennem Terapeut Booking og sende dette dokument til alle, der er oprettede i SOR registeret. Hvor Terapeut Bookings "Sikre beskeder"-app sørger for sikker kommunikation mellem klinik og klient, sørger MedCom-appen for sikker kommunikation med det øvrige sundhedssystem.

To personer giver hånd

Få din egen postkasse

Når du opretter MedCom-appen i Terapeut Booking, vil du få en “digital postkasse” (også kaldet en EDI postkasse) og via den kunne modtage og sende MedCom dokumenter sikkert. For at denne postkasse skal være korrekt sat op, skal du via SOR logge ind på selvbetjening og tilpasse dig oplysninger, så Terapeut Booking modtager dine dokumenter for dig. Derfra vil Terapeut Booking sørger for at opdatere din indbakke og fortælle dig, når du modtager nye dokumenter. Det vil også være fra din postkasse, du kan oprette og sende afregninger til regionen, så du modtager dine tilskud efter at have behandlet patienter med henvisninger fra egen læge.

Sort postkasse der står på en øde mark

Hold styr på kommunikationen vedrørende klienten

For at holde et godt overblik har Terapeut Booking også sørget for at segmentere og filtrere dine dokumenter på klientniveau. Det betyder, hvis du henter en henvisning fra DNHF, så vil klienten automatisk blive oprettet i Terapeut Booking, og henvisningen er tilknyttet klienten. Over tid betyder det, at du kan gå til din klientmenu i Terapeut Booking og derfra se de relaterede henvisninger, epikriser eller korrespondancebreve, som er relevante for denne klient.

brev med kuvert

Vil du prøve MedCom og Terapeut Booking?

Det tager få minutter at oprette en Terapeut Booking konto helt gratis. Herfra kan du gå til menuen “apps” og aktivere MedCom-appen. Terapeut Bookings aktiveringsflow af appen vil sikre, at du er korrekt sat op, inden din forbindelse bliver bekræftet. Hvis du allerede har oprettet en SOR profil, vil du kunne oprette appen på få minutter også og begynde at sende dokumenter eller hente henvisninger.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close