Sig velkommen til Tryg forsikringskunder

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Tryg behandlerbooking introduktion

Terapeut Booking er integreret med Tryg Behandlerbooking. Det betyder, at klinikker vil kunne modtage bookinger fra Tryg Behandlerbooking direkte i Terapeut Booking. Udover aftalens detaljer såsom tid og dato, vil klienten blive oprettet i Terapeut Booking – helt automatisk. Yderligere vil betalingsgarantien og behandlingsforløbet, der er udstedt, blive vist i Terapeut Booking også. Det ser du i klientens profil.

 

Hvis du leder efter en side der viser dig hvordan du sætter Tryg Behandlerbooking op og hvordan du bruger det i Terapeut Booking, kan vi anbefale vores hjælpecenter. På denne side vil vi yderligere beskrive hvad du kan forvente af integrationen.

  • Modtag bookinger fra Tryg Behandlerbooking
  • Automatisk oprettelse af klienten
  • Automatisk fakturering til klienten og Tryg

Flere aftaler, mere omsætning, men uden mere administration

Tryg Behandlerbooking og Terapeut Booking er begge systemer der forsøger at aflaste klinikker fra det administrative arbejde forbundet med at behandle klienter. Ved at indgå en aftale med Tryg Behandlerbooking kan du få din klinik vist når forsikringskunder hos Tryg skal finde deres næste klinik, hvor deres behandling skal starte. Terapeut Booking modtager en række informationer på klienten, som vises i kliniksystemet - helt automatisk. Via klinikkens online booking, ved Tryg Behandlerbooking hvilke tider der er til rådighed i klinikken. Klientens aftale flettes smart ind klinikkens Terapeut Booking kalender.

Sig velkommen til Tryg forsikringskunder

Betalingsgarantier og honorar

Sammen med aftalens og klientens informationer vil der også automatisk overføres detaljer omkring betalingsgarantien og behandlingsforløbet, som klienten skal igennem. Du vil kunne læse de betingelser der gælder for behandlingen, hvor meget denne må koste og hvor langt tid betalingsgarantien er aktiv. Ud fra denne information, som du ser i Terapeut Booking, kan du oprette aftaler med klienten i din kalender. Du påfører nemt betalingsgarantien på aftalen og kan se hvor mange klienten har igen. Betalingsgarantien afgør det honorar som klienten modtager fra Tryg. Det vil sige, når aftalen skal faktureres, så vil klinikken tilføje en overenskomst ydelser, som automatisk definere tilskuddet direkte på fakturaen.

MedComs betalingsgaranti oversigt

“Split-faktura”

I opsætningen af Tryg Behandlerbooking appen inde i Terapeut Booking, er det påkrævet at klinikken også har aktiveret appen “Anden betaler”. Denne skal bruges for at kunne oprette en “split-faktura”. Det skal gøre faktureringen til klienten og Tryg så let som muligt. Du klikker på aftalen med klienten og vælger “opret faktura”. Her vil du så blive præsenteret for en præ-udfyldt faktura. Det eneste du skal, er at tilføje en “overenskomst ydelse” på ordre linjen og Terapeut Booking vil regne ud hvordan fakturaen skal splittes mellem Tryg og klienten. Terapeut Booking opretter altså én faktura til klientens egenbetaling, som du kan tage betalt for i klinikken. Og så oprettes der en faktura til Tryg med deres betaling. Fakturaen til Tryg sender du med EAN og afventer tilbagebetaling.

Person regner beløb på lommeregner

Vil du i gang?

Hvis du er en fysioterapeut klinik, som vil blive en valgmulighed for klienter der er forsikringskunder hos Tryg, kan du oprette integrationen med Tryg Behandlerbooking. Udover at oprette integrationen i Terapeut Booking, vil du skulle udfylde en formular som du indsender til Tryg hvor jeres samarbejde defineres og underskrives. Når kontrakten med Tryg Behandlerbooking er på plads vil du blive notificeret i Terapeut Booking og du er klar til at modtage forsikringskunder fra Tryg. Har du ikke en konto hos Terapeut Booking? Du kan oprette en gratis konto og komme i gang på få minutter og starte opsætningen med Tryg Behandlerbooking.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close