Lav din helt egen Aftalestatus!

Camilla Hahn
27-03-2020
2 minutters læsetid
Mange aftalestatus ikoner vist på en computerskærm

For nogle måneder siden rullede udviklingen en ny app ud, som har gjort det muligt at tilføje en status til dine aftaler i kalenderen. På denne måde bliver din kalender mere overskuelig, og det bliver pludselig nemmere at adskille dine aftaler i hukommelsen, når du hurtigt kigger dine aftaler igennem, fordi du med små ikoner nemt kan se, hvad der skete ved hver aftale i form aftalestatussens ikon, som markerer aftalens status. Hvis du endnu ikke har fået taget et kig på Aftalestatus-appen, så lavede jeg en guide til Aftalestatus, som du kan følge for at komme igang. Dertil udvidede udviklingen fornyligt appen med en annulleret status. Hvis du vil tjekke resten af vores fede apps og funktioner ud, så kan du gøre det under vores Apps og Funktioner side.

Nu er udviklingen klar med endnu en udvidelse af Aftalestatus, som tillader dig at oprette dine helt egne statusser – med ikoner og det hele! Så kan kreativiteten virkelig få lov til at flyde frit! Men inden du går igang, så tjek lige denne guide ud, så du er helt klar til at starte. Hvis du vil læse mere om aftalestatus og opsætningen kan du finde det på vores hjælpecenter! 😉


Sådan opretter du dine egen aftalestatus i Aftalestatus-appen

  • Hvis du ikke allerede har gjort det, så start med at gå ind under Apps, og aktivere ‘Aftalestatus’-appen.
  • Herefter går du ind under Indstillinger -> Aftalestatus, og vælger ‘Tilføj ny status’.
  • Nu kan du give din nye status et navn og vælge fra et hav af ikoner, som bliver tilknyttes den nye status.

Tilføjelse af aftalestatus i indstillingerne

  • Vær opmærksom på, at du kan scrolle i oversigten over ikoner – så der er mange flere, end du først ser.
  • Når du har gemt din nye status kan du aktivere den på listen over tilgængelige statusser, og så er du klar til at benytte den nye status i din kalender! Du er nemt og hurtigt i gang med dine nye aftalestatusser.

P.S. jeg kan varmt anbefale at bruge aftalestatus sammen med “Medarbejdere”, Flere kalendere, eller til at holde status på faktureringen.


Hvis du har brug for mere hjælp til Aftalestatus-appen eller andet i systemet, så må du endelig skrive til os på [email protected]. Vi sidder klar alle ugens dage til at hjælpe dig! 😀

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close