Opdatering på Aftalestatus: nu kan du markere aftaler som annulleret

For nogle måneder siden udkom udviklingen med vores app, Aftalestatus, som gør det muligt for dig at angive forskellige statusser på dine aftaler. Aftalestatus er super smart, hvis du skal holde et hurtigt overblik over, hvad der nu er sket i løbet af ugen – hvilke aftaler dine klienter dukkede op til, og ved hvilke en klient udeblev.

Tilbage i oktober 2019 lavede jeg en guide til Aftalestatus appen, som gennemgik funktionen med de forskellige statusser, man kan angive på sine aftaler, men nu er det tid til en opdatering, for udviklingen har netop tilføjet endnu en status til samlingen!

Det drejer sig om den nye ‘Annulleret’-status, som udover bare at tilføje et ikon på aftalen, som viser at den er annulleret i kalenderen, også giver en række andre muligheder i systemet.

 

Derfor har jeg lavet en lille guide til statussen her, som forklarer, hvordan den bruges og hvilke muligheder, den åbner op for 😀


Sådan bruger du Annulleret-statussen

  • Hvis du ikke har gjort det endnu, så start med at gå ind og aktivere Aftale status-appen.
  • Gå herefter ind under Indstillinger -> Aftale status, og sørg for at ‘Annulleret’ er aktiveret, og at det derfor er muligt at markere dine aftaler som annulleret.
  • Når en klient nu aflyser en aftale med dig, kan du gå ind og trykke på aftalen i kalenderen, og vælge ‘Skift aftalestatus’. Herinde vælger du statussen ‘Annulleret’.

 

  • Når du markerer en aftale som Annulleret vil aftalen automatisk blive skjult i din kalender, og pladsen vil blive åbnet for online booking, så tiden kan bookes af en anden klient. Øverst i kalenderen vil du kunne se på datoen, at der er en annulleret aftale, som er skjult, og du vil kunne få den vist igen, ved at klikke på ‘Vis annulleret aftale’.

 

  • Hvis du har aktiveret Ventelister-appen, og markerer en aftale som Annulleret, på en dag hvor en anden står på venteliste til en tid, så vil du automatisk blive givet muligheden om at tilbyde klienten på ventelisten aftalen.

 


Og nu ved du alt om at bruge Annulleret-statussen! Hvis du har nogen spørgsmål til det må du endelig skrive til mig på johanne@terapeutbooking.dk – vi sidder altid klar til at hjælpe! 😀

Af Johanne Volkmann

Opret dig gratis på Terapeut Booking

Terapeut Booking klarer online bookings, SMS-påmindelser, journal og meget mere!

lock 100% krypteret kommunikation via SSL (RapidSSL)