Nu kan du give dine klienter rabatkoder til deres aftaler

Engang i mellem løber vi ind i nogle perioder, hvor udviklingen har gang i rigtig meget. Det er altid nogle super spændende tider, fordi vi får mange nye funktioner på kort tid, og derfor er jeg super glad for, at det er en af de perioder, vi er inde i lige nu.

Sidste uge udgav udviklingen en helt ny perle, som har været RIGTIG efterspurgt i mange år. Lad mig præsentere: Rabatkoder. Med Rabatkoder kan du oprette lige præcis rabatkoder til dine klienter, som de kan bruge til deres aftaler med dig for at få en rabat, som du på forhånd har bestemt.

 

Vi forestiller os, at du kan bruge mange forskellige måder til at få dine rabatkoder ud til dine klienter. Du kan eksempelvis oprette en rabatkode, som udløber efter en given periode, og så sende den afsted som en del af et nyhedsbrev til dine klienter, så de kan benytte den som en del af et tilbud. Eller du kan oprette en rabatkode og bruge den som en del af en kampagne, hvor du giver rabatkoden ud med flyers eller lignende i klinikken. Der er mange muligheder!

 

Med Rabatkoder bestemmer du helt selv:

  • Hvad rabatkoden skal være.
  • Hvilken eller hvilke ydelser, som rabatkoden skal give rabat på.
  • Om rabatten skal bestå af en procent eller et fast beløb.
  • Hvilke eller hvilke kalendere, som rabatkoden skal fungere i. Dette betyder, at du eksempelvis kan bruge Rabatkoder sammen med ‘Medarbejdere’-appen, og sørge for, at det kun er i nogle medarbejdere kalendere, at en rabatkode virker.
  • Om rabatkoden skal kunne bruges til events.

 

I anledningen har jeg lavet en lille videoguide til, hvordan du bruger funktionen, så du kan give rabatkoder til dine klienter, som de kan bruge når de booker online, eller når du selv booker en aftale med dem i kalenderen 😀


Sådan kommer du igang med Rabatkoder:

 


Hvis du har nogen som helst spørgsmål til appen, så må du endelig skrive på kontakt@terapeutbooking.dk. Vi er klar til at hjælpe dig igang! 😀

Af Johanne Volkmann

Opret dig gratis på Terapeut Booking

Terapeut Booking klarer online bookings, SMS-påmindelser, journal og meget mere!

lock 100% krypteret kommunikation via SSL (RapidSSL)