Send nyhedsbreve til dine klienter med MailChimp

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
mailchimp opsætningsside

Har du et godt tilbud på behandling op til jul, eller skal du annoncere, at du flytter lokaler? Med Terapeut Bookings integration til MailChimp, en af verdens største platforme til email-marketing, kan du sende emails til alle dine klienter på én gang, eller blot til en liste med udvalgte modtagere. Med den automatiske synkronisering, kan MailChimp lynhurtigt modtage alle dine klienter fra Terapeut Booking, så du kan komme i gang med at kommunikere med dine klienter som en vaskeægte marketing-specialist. Nyhedsbreve kan bruges til rigtig meget forskelligt, men vigtigst af alt, er det at holde klienterne tæt. Alle forretninger kender til vigtigheden af at “holde på sine kunder”. Og med MailChimp kan du nemt række ud til dine klienter løbende og opdatere dem med vigtig information, nye tilbud eller sige at du savner at se dem. Du bestemmer helt selv. Er du på udkig efter en udførlig guide til MailChimp? Så tjek vores blog ud også.

  • Sikker afsendelse af dine klienters navne og e-mails til MailChimp
  • Skræddersyede e-mails til dine klienter
  • Gode muligheder for nem e-mail marketing i din klinik

 

Skab større succes med din klinik

Med Terapeut Bookings integration til MailChimp får du mulighed for nemt og elegant at markedsføre din klinik, din virksomhed og dine behandlinger med tilbudsmails, nyhedsbreve og andre smarte kommunikationsformer, der får dig og din virksomhed til at fremstå knivskarp og professionel. Udover e-mails med tilbud kan du også oprette nyhedsbreve som oplyser dine klienter om bestemte emner. Det er stadig en voksende disciplin, at terapeuter og klinikker skaber indhold af høj kvalitet indenfor de terapi områder de bevæger sig. Du kan dermed vidensdele og formidle dine kompetencer gennem e-mails og vække appetitten hos klienten for at besøge dig igen i klinikken.

Mailchimp logo sort på hvid

Nå ud til mange på en gang

Med MailChimp kan alle designe et smukt nyhedsbrev eller tilbudsmail. Systemet er super nemt og intuitivt at finde rundt i, dine klienter kan blive importeret på to sekunder og du kan bruge forskellige skabeloner til opsætningen af dine mails. Du kan sågar bruges MailChimps analyseværktøj til at se, hvordan dine emails har klaret sig. Her er relevant data for eksempel hvor mange der har åbnet dine e-mails. Og hvis du indsætter links i dine e-mails kan du også se hvor mange som klikker sig videre ind på din hjemmeside eller online booking side. Husk, at du kan indsætte din online bookingside på din hjemmeside og gøre endnu mere af klient-rejsen elegant og smertefri.

postkasser på række

Lad klienterne tilmelde sig nyhedsbreve når de booker

Når du har MailChimp-appen aktiveret bliver det muligt for dig at vælge til, om dine klienter skal kunne vælge at tilmelde sig nyhedsbrevet, når de booker hos dig. Det sørger du for inde under Indstillinger -> Online Booking -> Andet, og så under 'MailChimp'. Så bliver dine klienter løbende tilmeldt dine nyhedsbreve, og du behøver ikke selv tilføje dem til mailinglisten. I tiderne med GDPR og digital sikkerhed er det vigtigt klienterne selv tilmelder sig din liste og ikke automatisk bliver tilføjet, så de modtager e-mails de ikke har bedt om. Med denne knap vælger klienten aktivt at høre fra dig.

mand der skriver på bærbar computer

Kom godt i gang med MailChimp og Terapeut Booking

Du kan komme igang med at bruge MailChimp med Terapeut Booking hurtigt og smertefrit! Du kan oprette en gratis konto hos MailChimp, og forbinde den med din bruger på Terapeut Booking. Hvis du endnu ikke har en bruger hos os, så kan du hurtigt oprette en bruger hos Terapeut Booking. Så er du klar til at gå igang på 2 minutter! Hvis du vil læse lidt mere om Mailchimp og nyhedsbreve, kan du kigge i vores hjælpecenter. Hvis du allerede med det samme er helt sikker på MailChimp integrationen er det du er ude efter, så skal du hoppe ind i menuen "apps" efter du er logget ind. Der kan du finde MailChimp frem og dermed aktivere forbindelsen.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close