Nu kan du give dine klienter rabatkoder til deres aftaler

Camilla Hahn
10-05-2020
2 minutters læsetid
Udsalgsskilt i vindue

Engang i mellem løber vi ind i nogle perioder, hvor udviklingen har gang i rigtig meget. Det er altid nogle super spændende tider, fordi vi får mange nye funktioner på kort tid, og derfor er jeg super glad for, at det er en af de perioder, vi er inde i lige nu.

Sidste uge udgav udviklingen en helt ny perle, som har været RIGTIG efterspurgt i mange år. Lad mig præsentere: Rabatkoder. Med Rabatkoder kan du oprette lige præcis rabatkoder til dine klienter, som de kan bruge til deres aftaler med dig for at få en rabat, som du på forhånd har bestemt. Så kan dine klienter selv indtaste rabatkoden når de booker i din online booking og så kommer rabatten automatisk med når de skal betale (hvis du eksempelvis bruger EasyPay betalingsløsningen).

Vi forestiller os, at du kan bruge mange forskellige måder til at få dine rabatkoder ud til dine klienter. Du kan eksempelvis oprette en rabatkode, som udløber efter en given periode, og så sende den afsted som en del af et nyhedsbrev (eventuelt med MailChimp) til dine klienter, så de kan benytte den som en del af et tilbud. Eller du kan oprette en rabatkode og bruge den som en del af en kampagne, hvor du giver rabatkoden ud med flyers eller lignende i klinikken. Der er uendeligt mange muligheder!

 

Med Rabatkoder bestemmer du helt selv:

  • Hvad rabatkoden skal være.
  • Hvilken eller hvilke ydelser, som rabatkoden skal give rabat på.
  • Om rabatten skal bestå af en procent eller et fast beløb.
  • Hvilke eller hvilke kalendere, som rabatkoden skal fungere i. Dette betyder, at du eksempelvis kan bruge Rabatkoder sammen med ‘Medarbejdere’-appen, og sørge for, at det kun er i nogle medarbejdere kalendere, at en rabatkode virker.
  • Om rabatkoden skal kunne bruges til events.
  • Antallet af brugsgange som rabatkoden har, samt udløbsdato. Så kan du styre dine kampagner som du vil, og eksempelvis lave tilbud til de første 20 der booker

Du kan læse meget mere om rabatkoder i hjælpecenteret, samt alle vores apps, funktioner og mere.

I anledningen har jeg lavet en lille videoguide til, hvordan du bruger funktionen, så du kan give rabatkoder til dine klienter, som de kan bruge når de booker online, eller når du selv booker en aftale med dem i kalenderen 😀


Sådan kommer du igang med Rabatkoder:

Med denne video er du godt ekvipperet til at komme i gang med at bruge rabatkoder til dine behandlinger. Rabatkoder er super smarte, da de giver et større incitament for klienter, og specielt nye klienter. Det er af præcis samme grund, at introtilbud er en af de mest normale typer af rabatter og rabatkoder. Det får du muligheden for med Rabatkoder app’en, og du kan derfor nemt vækste din klinik og se fremgang i aktiviteten. Vi har naturligvis sørget for, at rabatkoder snakker sammen med alle de andre apps, og også kan integreres med dine events hvis du ønsker det.


Hvis du har nogen som helst spørgsmål til appen, så må du endelig skrive på [email protected]. Vi er klar til at hjælpe dig igang! 😀

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close