Tilbyd dine klienter skræddersyede Online Kurser

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
online booking

"Online kurser har givet mig muligheden for at komme bredere ud i landet"

I takt med den øgede digitalisering af klinikker, skal der være en rød tråd mellem hvad du tilbyder fysisk i din klinik og hvad du kan tilbyde online. Det kan ofte være svært for klienter at nå til kurser, af flere årsager. Det kunne for eksempel være afstandsmæssige hindringer, tidsmæssige hindringer, eller noget helt tredje. Ved at tilbyde dine kurser online med Terapeut Booking undgår du alle disse ting. Du kan sælge dine online kurser med din Online Booking. Når du bruger EasyPay til betaling af dine online kurser, får dine klienter såmænd også en automatisk faktura tilsendt. Med Online Kurser app’en på Terapeut Booking får:

  • En enkel opsætning for dig og dine klienter som gør det nemt at tilgå dine online kurser og finde rundt i dem
  • Muligheden for at skræddersy dit online kursus, så det passer til netop dig og den måde du vil have dine klienter skal se det
  • Mulighed for betaling af online kursus direkte fra din Online Booking med EasyPay

 

Sæt dit online kurser op så det passer til netop dig og dine klienter

Med appen "online kurser" har du mulighed for at sætte dit online kursus op, så det passer til netop dig og dine klienter. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvordan du netop vil sætte det hele op. Du kan indsætte tekstfelter, billeder, videoer og meget mere. Herudover har du muligheden for at vedhæfte filer, hvis du har behov for at dine klienter skal kunne downloade en fil ned. Du kan lave kapitler til dine online kurser, og vælge hvornår de skal kunne tilgås. Du kan indstille at eksempelvis kapitel 1 er tilgængelig med det samme, kapitel 2 og 3 er tilgængelige henholdsvis 3 og 6 dage efter køb af kurset og at det sidste kapitel bliver tilgængeligt på en fastsat dato.

Online kurser side indstillinger i Terapeut Booking

Brugervenlig platform til dine klienter

Når dine klienter køber adgang til dit online kursus, vil der være en utrolig nem mulighed for at navigere rundt i selve online kurset. Du har her også muligheden for at skrive en beskrivelse til dit kursus, så dine klienter kan læse om selve online kurset inden de køber adgang til det.

Online kursus klientvisning på Terapeut Booking

Få betaling direkte gennem din Online booking med EasyPay

Når det kommer til selve betaling af Online kurser for dine klienter. Så er det en rigtig god ide at benytte sig af vores app “EasyPay” da denne app gør at dine klienter kan betale med det samme når de skal ind og have adgang til dit online kursus. Ligesom når de skal ind og booke sig ind til en aftale. Du kan dog også vælge at give dine klienter adgang til dine online kurser selv og derved sende dem en faktura.

EasyPay opsætning i Terapeut Booking

Kom igang med Online kurser allerede i dag!

Er du blevet interesseret i Online kurser, kan du læse endnu mere i vores oprette en konto på bare et enkelt minut. Så tager det kun få minutter for dig at komme igang med Online kurser appen!

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close