Fyld din kalender op med ventelister til dine klienter

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Terapeut Booking kalendervisning

Enhver behandler ved at aflysning af behandlinger hurtigt kan skabe frirum i en ellers fyldt kalender. Specielt hvis det er en aflysning tæt på behandlingsdatoen. Hvordan håndterer du det? Hvis du bruger Online Booking kan du sætte tiden ledig igen, men det er meget muligt at dine klienter ikke når at se den ledige tid. Så ender du med et hul i kalenderen og en mistet indtægt i din klinik. Det vil du selvfølgelig helst undgå. Måske har du klienter som ønsker at få tid snarest muligt, men kan ikke huske hvem der efterspurgte tiden først. Derfor introducerer vi Ventelister appen til Terapeut Booking! Med Ventelister får du mange muligheder for at implementere ventelister i din Online Booking. På den måde får dine klienter besked via SMS eller e-mail, hvis en plads på et hold eller en behandlingsdato åbner. Du kan med Ventelister eksempelvis:

  • Holde styr på, hvilke klienter der venter på at få en behandling fra din klinik
  • Sende invitationer til klienter på ventelisterne med et enkelt klik
  • Modtage automatisk betaling fra klienter via EasyPay fra klienter som accepterer venteliste pladsen

Udfyld aflyste aftaler i din kalender

Når din klient går igennem din online booking, kan de med tydelige farvekoder se, hvilke tider er ledige, og hvilke tider der er ventelister for. På denne måde kan klienten helt selv vælge, hvilke tider passer dem. Når du så rækker ud til klienten kan de hurtigt og nemt vide, at de har tid til at acceptere aftalen de er på ventelisten til. Du kan både have ventelister til dine normale behandlinger, og dine events.

Skrivebord med computere og tablets

Reservér betalingen med det samme når klienten accepterer venteliste invitationen

Hvis du bruger EasyPay til betaling af dine aftaler, indtaster dine klienter deres betalingsoplysninger når de skrives ind på ventelisten. Resultatet af dette er, at når du fremsender klienten en besked om at de har fået tilbudt en plads til behandling, reserveres beløbet automatisk når de accepterer aftalen. Aftalen sættes ind på din kalender, og EasyPay opkræver beløbet når aftalen afholdes. Det er derfor super nemt og hurtigt at administrere dine klienter som venter på behandling i din klinik. Derudover kan du slå automatiske e-mail notifikationer, når en plads fra ventelisten bliver ledig, til under “indstillinger” -> “ventelister” -> “invitationer”, så dine klienter ved, hvornår en plads fra ventelisten bliver ledig online.

EasyPay logo

Ventelister uden Online Booking

Venteliste appen er den perfekte funktion til dem der bruger Online Booking i deres klinik. Men også for de, der ønsker at fylde kalenderen op manuelt. Med Ventelister kan du også manuelt oprette ventelister og indsætte klienter. På den måde kan du nemt og hurtigt se, hvilke klienter du har på venteliste til at få en ledig tid i din klinik. Fremgangsmåden er den samme som i Online Booking: Terapeut Boooking fremsender en invitation til behandlingen til klientens e-mail, og når klienten accepterer invitationen indsættes aftalen på din kalender. Nemt og hurtigt.

Skrivebord med laptop, notesblok og kaffekop

Den generelle venteliste giver komplet overblik

Du har også mulighed for at se alle dine klienter på en samlet venteliste. Dette gøres ved at klikke på krydset oppe til højre, ved siden af datoen, når du er inde på ventelisten for en specifik dag. Når du har klikket på denne, vil datomarkeringen forsvinde, og du vil se en samlet liste over alle dine klienter på venteliste. Dette vil f.eks. gøre det nemmere for dig, at invitere klienter til en anden dag, og selvfølgelig også med at få det generelle overblik.

Overblik over alle klienter på venteliste i Terapeut Booking

Vil du komme i gang med ventelister allerede i dag?

Vil du læse mere om Ventelister og meget andet, så kig ind i vores hjælpecenter. Du kan komme i gang med ventelister allerede i dag. Gå ind på din Terapeut Booking og find "Apps" fanen og find appen "Ventelister". Klik "Aktiver" og gå igennem opsætningen. Så er du i gang med at bruge ventelister på Terapeut Booking. Hvis du ikke har en gratis konto på Terapeut Booking kan du få en på to minutter. Hvis du har brug for hjælp sidder vi naturligvis klar til at hjælpe dig i supporten. Skriv til [email protected].

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close