Zoneterapeutens nye bedste ven - online booking og betaling

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Terapeut Booking kalendervisning

Som zoneterapeut skal du have rum til at udnytte dine kompetencer indenfor trykbehandling af særligt udsatte punkter på kroppen. Det kræver at du har en finger på pulsen, og fokus på din klient. Derfor går det ikke, at du samtidig sidder med stress og jag over din klinikadministration. Det er derfor vi har lavet Terapeut Booking. Terapeut Booking er det perfekte online booking og betalingssystem til dig som zoneterapeut. Med et online bookingsystem, sparer du tid på udsendelse af fakturaer, automatisk indberetning til “danmark” og får et indblik i din forretnings statistik. Vi har datasikkerheden i top, og har udviklet vores dataprotokoller i samarbejde med Datatilsynet. Vi krypterer data fra skærm til skærm, så når du eller en klient skriver noget data ind, krypteres det med det samme og dekrypteres først, når du vil se det igen. Ikke nok med det, så har vi valgt at opbevare vores data på danske servere. Top sikkerhed er god service!

Triangle
Et brugervenligt system, der skaber tryghed

Et brugervenligt system, der skaber tryghed

Vi har hos Terapeut Booking lavet det mest brugervenlige online administrationssystem. Du kan nemt kan navigere rundt i systemets forskellige features. Med automatisering af mange administrative processer får du kort og godt mere tid i hverdagen. Ved at dine klienter kan bestille tid online, og betale med det samme får du allerede i optakt til aftalen ordnet det meste. Du får med Terapeut Booking blandt andet:

Triangle

Nemt for både klienten og dig

Dine klienter skal naturligvis også nyde godt af et online bookingsystem. Hvis det er nemt at booke sig ind og betale online, og din virksomhed fremstår professionel, har du et forspring til andre behandlere. Ved at dine klienter hurtigt kan se et overblik over hvilke tider der er ledige, kan de hurtigt booke sig ind, og din kalender vil automatisk fyldes op. Vi har sørget for at bookingprocessen kører som smurt, herunder med:

Fodaftryk i sand
Triangle
Triangle

Jeg har været super glad for at bruger Terapeut Booking. Det er enkelt, nemt og hurtigt at bruge, tak.


Portrætfoto af kvinde
PETER GILBERT JESPERSEN
Uddannet Alkolog og Psykoterapeut

En hjælp til dine klienter

Onlinebooking er ikke kun en hjælp til dig, men også dine klienter. Med ovennævnte features kan dine klienter nemt bestille tid, blive påmindet om aftaler og sikkert få behandlingen indberettet til “danmark”. Onlinebooking er for dig, der ønsker at forenkle processen for både zoneterapeut og klient. Vi har sørget for, at hele processen er super brugervenlig, ikke mindst for dig, men også for dine klienter. De kan på din bookingside selv bestille en tid der passer i jeres begges kalendere, og betale med det samme. Når din klient møder op, så er alt det administrative allerede taget hånd om. Så kan du gøre det som vi ikke kan - Give fabelagtig god zonebehandling til dine klienter. Du kan komme i gang med en gratis konto på blot to minutter.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close