Psykoterapeutens nemme vej til en professionel online bookingside

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Terapeut Booking kalendervisning

Som psykoterapeut er det vigtigt at du kan holde hovedet koldt når du behandler dine klienter. Du skal udvise overskud og overblik, og sørge for at din klient går med en bedre indstilling end de kom med. Det kræver, at du ikke har administrativt arbejde der fylder i hovedet. Det er her hvor Terapeut Booking kommer ind i billedet. Terapeut Booking er et online bookingsystem, der giver dig mulighed for at sætte din hverdag som psykoterapeut i system. Med vores system bliver processen for den administrative del af behandlingen forenklet for både dig og dine klienter, og uanset om det drejer sig om betaling, online tidsbestilling eller indberetning til Sygeforsikring “danmark”, får du gennem vores system tid og rum til at koncentrere dig om det, som er vigtigt for dig og din klinik. Naturligvis er vores dataprotokoller udviklet sammen med datatilsynet for at sikre at vi lever op til GDPR.

Triangle
Få dine klienter ind i systemet

Få dine klienter ind i systemet

Med onlinebooking bliver hverdagen ligeledes lettere for dine klienter. Systemet tilbyder en række features, der gnidningsfrit kan guide dine klienter igennem blandt andet bestillings- og betalingsprocesser. Vi har sørget for at brugervenligheden er i top, naturligvis både for dig og dine klienter.

Triangle

Bevar fokus på klienterne

Onlinebooking er et brugervenligt system, som forenkler din kliniks administrative processer. Som praktiserende psykoterapeut ønsker man ikke at skulle bruge ekstra tid og unødvendige kræfter på overflødigt papirarbejde, og derfor kan det være praktisk med et system, hvor alle dokumenter er samlede og lettilgængelige med mulighed for yderligere redigering.

Bærbar computer på et skrivebord med glas vand ved siden af
Triangle
Triangle

Hvis du har mange jern i ilden, er det fantastisk med et system hvor booking og events nemt og overskueligt er integreret på både hjemmeside og sociale medier. Det er professionelt – og hjælper dig med at vise at din praksis også er professionel.


Portrætfoto af kvinde
KARINA BUNGAARD
Web Designer, Healer og Clairvoyant

Simplificer arbejdsprocesserne

Denne type af onlinesystem er til psykoterapeuten, der ønsker et øget overskud i det daglige arbejde. Slip for at bruge tiden på overflødige formaliteter, og oprethold fokus på klienten og personens behov. Med onlinebooking fremstår din klinik mere professionel overfor dine nuværende samt potentielle klienter, og du vil samtidig kunne frigøre mere af din tid til opgaver, der er relevante for det konkrete arbejde. Vi har sørget for at ekvippere dig med alle de apps som du skal bruge, så du kan automatisere langt det meste af dit administrative arbejde. Hvis du bruger online booking sammen med EasyPay betalingsløsningen vil der automatisk oprettes og afsendes faktura til klienten. Så er hele betalingen og bookingen ordnet før aftalen overhovedet finder sted. Det bedste ved det hele? Du kan komme i gang helt gratis ved at oprette en konto på Terapeut Booking.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close