Giv et professionelt indtryk med onlinebooking til psykoterapeuter

Få gratis adgang
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.

Terapeut Booking er et online bookingsystem, der giver dig mulighed for at sætte din hverdag som psykoterapeut i system. Med vores system bliver processen for den administrative del af behandlingen forenklet for både dig og dine klienter, og uanset om det drejer sig om betaling, tidsbestilling eller indberetning til Sygeforsikring “danmark”, får du gennem vores system tid og rum til at koncentrere dig om det, som er vigtigt for dig og din klinik.

Triangle

Få dine klienter ind i systemet

Med onlinebooking bliver hverdagen ligeledes lettere for dine klienter. Systemet tilbyder en række features, der gnidningsfrit kan guide dine klienter igennem blandt andet bestillings- og betalingsprocesser.

  • SMS-påmindelse kl. 12.00 dagen før den aftalte tid
  • Nem onlinebetaling med faktura, der tilsendes som PDF-fil på mail
  • Mulighed for at booke en ledig tid i psykoterapeutens kalender
  • Betaling gennem EasyPay – automatisk fakturering efter din ønskede betalingsstruktur
  • Indsæt bookingsystem på egen hjemmeside via iframe
Triangle

Bevar fokus på klienterne

Onlinebooking er et brugervenligt system, som forenkler din kliniks administrative processer. Som praktiserende psykoterapeut ønsker man ikke at skulle bruge ekstra tid og unødvendige kræfter på overflødigt papirarbejde, og derfor kan det være praktisk med et system, hvor alle dokumenter er samlede og lettilgængelige med mulighed for yderligere redigering.

  • Opret journaler for dine patienter og hold dem løbende ajour med nye noter, vedhæftede filer og billeder.
  • Intuitivt faktureringssystem, hvor klienterne altid får sendt deres seneste faktura på mail
  • Visuel statistik for dine behandlinger og din virksomhed/klinik
  • Opret flere separate kalendere, så du kan adskille forskellige typer behandlinger, adresser eller blot privat- og arbejdskalenderen
Triangle
Triangle

Jeg er virkelig godt tilfreds med bookingsystemet. Det er enkelt og let at finde ud af. Så snart kunderne har booket tid, får jeg en mail og bookingen vises i kalenderen på min iPhone. Og jeg kan selv flytte, slette og oprette nye aftaler – hurtigt og nemt. Det er let for både mine kunder og for mig. Når jeg har brug for hjælp, får jeg meget hurtigt svar tilbage fra Terapeutbookings kundeservice. Så stor ros til Terapeutbooking for et velfungerende system og god service :-)))


Janne Andersen
Hypnotisør og hypnoterapeut
www.amazing-mind.dk

Simplificer arbejdsprocesserne

Denne type af onlinesystem er til psykoterapeuten, der ønsker et øget overskud i det daglige arbejde. Slip for at bruge tiden på overflødige formaliteter, og oprethold fokus på klienten og personens behov. Med onlinebooking fremstår din klinik mere professionel over for dine nuværende samt potentielle klienter, og du vil samtidig kunne frigøre mere af din tid til opgaver, der er relevante for det konkrete arbejde.

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close