Intuitivt klinik- og journalsystem skræddersyet til professionelle psykoterapeuter

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Terapeut Booking kalendervisning

Som psykoterapeut er det vigtigt at du kan holde hovedet koldt når du behandler dine klienter. Du skal udvise overskud og overblik, og sørge for at din klient går med en bedre indstilling end de kom med. Det kræver, at du ikke har administrativt arbejde der fylder i hovedet. Det er her hvor Terapeut Booking kommer ind i billedet. Terapeut Booking er et online bookingsystem, der giver dig mulighed for at sætte din hverdag som psykoterapeut i system. Med vores system bliver processen for den administrative del af behandlingen forenklet for både dig og dine klienter, og uanset om det drejer sig om betaling, online tidsbestilling eller indberetning til Sygeforsikring “danmark”, får du gennem vores system tid og rum til at koncentrere dig om det, som er vigtigt for dig og din klinik. Naturligvis er vores dataprotokoller udviklet sammen med datatilsynet for at sikre at vi lever op til GDPR.

Triangle
Få dine klienter ind i systemet

Få dine klienter ind i systemet

Med online booking bliver hverdagen ligeledes lettere for dine klienter. Systemet tilbyder en række features, der gnidningsfrit kan guide dine klienter igennem blandt andet bestillings- og betalingsprocesser. Vi har sørget for at brugervenligheden er i top, naturligvis både for dig og dine klienter.

Triangle

Bevar fokus på klienterne

Terapeut Booking er et brugervenligt system, som forenkler din kliniks administrative processer. Som praktiserende psykoterapeut ønsker du ikke at skulle bruge ekstra tid og unødvendige kræfter på overflødigt papirarbejde. Derfor kan det være praktisk med et system, hvor alle dokumenter er samlede og let tilgængelige med mulighed for yderligere redigering.

Bærbar computer på et skrivebord med glas vand ved siden af
Triangle
Triangle

Terapeutbooking er genialt og jeg anbefaler det til alle mine kursister, som jeg hjælper med at bygge deres rådgiver forretning op. Om du er psykolog, psykoterapeut, healer eller rådgiver. Alle der sælger timer med viden og rådgivning kan spare timevis af administration hver måned ved at bruge terapeutbooking. Det er klart det bedste system på markedet, nemt, overskueligt og hurtigt at komme i gang med. Mine varmeste anbefalinger herfra.


Portrætfoto af kvinde
Maj Wismann
Forretningsudvikler og mentor
http://onlinebiz.dk

Simplificer arbejdsprocesserne

Dette journalsystem er til psykoterapeuten, der ønsker et øget overskud i det daglige arbejde. Slip for at bruge tiden på overflødige formaliteter, og oprethold fokus på klientens behov. Med vores online booking, fremstår din klinik mere professionel overfor dine nuværende samt potentielle klienter, og du vil samtidig kunne frigøre mere tid til opgaver, der er relevante for dit konkrete arbejde. Vi har sørget for at ekvipere dig med alle de apps som du skal bruge, så du kan automatisere det meste af dit administrative arbejde. Har klinikken vokseværk? Tilføj nemt en ekstra medarbejder eller indlejer. Vil du være forberedt på sene afbud? Vores 'Venteliste'-app har din ryg. Ønsker du sikker kommunikation med dine klienter? 'Sikre beskeder'-app'en gør det let og enkelt for dig. Vi udvikler løbende nye funktioner og apps, så Terapeut Booking er nutidens og fremtidens system til psykoterapeuter!

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close