Sexologens lette og tilgængelige online bookingsystem

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Terapeut Booking kalendervisning

Som sexolog støder man på mange forskellige typer af opgaver og mennesker. Du vil blive mødt af en række af forskellige problemstillinger, og din opgave er så at hjælpe dem, så godt du kan, uden at de føler sig besværet eller påvirket af at åbne op for dig. Vi har hos Terapeut Booking udviklet det perfekte bookingsystem til dig som sexolog. Med et online bookingssytem som du kan skræddersy til præcis dine behov. Vi har din ryg fra A til Å, med online booking som du kan integrere på din hjemmeside, nem fakturering og online betaling. Se igennem vores app katalog og vælg præcis de apps som du vil have. Derfor så giver Terapeut Booking dig ekstra tid i din hverdag så du kan gå i dybden med klienterne og imødekomme deres personligheder for at give dem en bedre oplevelse.

Triangle
Funktionerne som samler papirarbejdet

Funktionerne som samler papirarbejdet

Med et online bookingsystem fra Terapeut Booking kan du simplificere og automatisere alle dine administrative processer. Med alt fra automatisk fakturering, udsendelse af SMS påmindelser dagen før, online betaling og meget mere får du ganske enkelt mere tid i din arbejdsdag. Kom i gang med en gratis konto allerede i dag og se hvorfor at tusindvis af klinikker og terapeuter allerede bruger Terapeut Booking.

Triangle

Spar dine klienter for det ekstra besvær

Et online bookingsystem giver dig, som praktiserende, en række fordele, men det skal naturligvis også være lige til for dine klienter. Med onlinebooking booker de selv deres tid i din kalender, betaler online og bliver påmindet dagen før – du behøver altså ikke interagere, medmindre de selv ønsker det.

  • SMS-påmindelser – klienten får en gratis SMS-påmindelse kl. 12 dagen før den aftalte tid
  • Betaling via EasyPay – sæt struktur på dine betalingsformer
  • Onlinebooking – klienten får adgang til din kalender og booker selv sin tid
mand der skriver på bærbar computer
Triangle
Triangle

Tusind tak for et let og overskueligt booking system, som fungerer upåklageligt. Jeres altid hurtige og imødekommende support og svar på ønsker om forbedringer i systemet, gør jeres system så meget mere attraktivt.


Portrætfoto af kvinde
LISE-LOTTE HOFVERBERG-KAIRIES
Vestegnens Hypnose

Giv dig god tid til hvert par

Sex er for mange et følsomt emne, og det er påvirker kærestepar ekstra meget, hvis alt ikke er, som det skal være. Som sexolog skal du kunne forstå og sætte dig ind i hver situation, du bliver mødt af, og det kræver ekstra tid på hånden, hvis du vil gøre dem afslappede og komfortable med både dig og problemstillingen. Med et online bookingsystem får du ro og tid til at danne dig et dybdegående overblik over parrets situation, så du kan hjælpe dem på bedste vis.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close