Massørens online booking system - enkelt og lækkert

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Terapeut Booking kalendervisning

Som massør er du god med hænderne, og har et stort arbejde for at dine klienter går med mindre smerter og med en rar kropsfornemmelse. Det betyder at du skal have rolige hænder og et roligt sind, men det kræver at du har styr på alt det andet i din klinik. Dine mange kompetencer indenfor kroppen og massage hjælper ikke nødvendigvis, når du skal arkivere journaler og holde styr på alle dine aftaler. Hos Terapeut Booking har vi lavet et system, der tager sig af og forsimpler administrative opgaver, så du har mere tid til dine klienter og deres behov. Vi har sørget for at have din ryg i hele den administrative proces, fra online booking til betaling til journalisering til datasikring. Alting på Terapeut Booking er nemlig krypteret og sikkert, vi har nemlig lavet vores dataprotokoller i samarbejde med datatilsynet og opretholder alle regler for GDPR – Naturligvis!

Triangle
System med flere muligheder

System med flere muligheder

Vores platform giver dig rig mulighed for selv at indrette dit system. Vi har faktisk gjort sådan, at du kan skræddersy din egen platform. Det gør vi ved at vi har vores eget app katalog som du frit kan vælge og plukke fra. Så slipper du for at have fyrretyve apps som du aldrig bruger, og det giver ganske enkelt mere rum på din platform. Ved at du selv kan indstille platformen så den passer præcis til dig, sørger vi for at ligegyldigt hvilken arbejdsform du har så kan du bruge Terapeut Booking.

Med Terapeut Booking får du eksempelvis:

  • En struktureret hverdag – systemet giver mulighed for at have flere kalendere, der kan navngives efter eget valg
  • Overskuelig og nem udsendelse af fakturaer på mail som vedhæftet fil
  • Et statistisk overblik over din forretning komplet med grafer
  • Simpel navigering i klientjournalen ved redigering – så mange journalskabeloner du vil have
  • Integrer din onlinebooking på din egen hjemmeside
Triangle

Let registrering og nem navigering

Når dine besøgende overvejer, om de skal vælge dig frem for en anden massør, betyder det noget, hvor professionel og brugervenlig din hjemmeside er. Med et online bookingsystem holder du det både simpelt for dig og dine klienter, hvilket kan være den afgørende forskel på et stort marked.

  • Nem online tidsbestilling i din kalender – enkelt for din klient og for dig
  • EasyPay betalingsmodul – skræddersy betalingsformatet til hver klient
  • En helt gratis SMS-påmindelse som tilsendes til klienten kl. 12 dagen før en tid
  • Sikker modtagelse og betaling af fakturaen online
Grønne planter i glas på bord
Triangle
Triangle

Fantastisk overskueligt bookingsystem som er nemt at arbejde med. Vi oplever god service, god brugervenlighed og et nemt online booking system, som vores kunder er meget glade for.
Alt i alt er det en god oplevelse at arbejde med Terapeut Booking og vi vil klart anbefale det til andre.


Portrætfoto af mand
Anders Laun
Osteopat D.O. & Aut. Fysioterapeut
www.osteocare.dk

Undgå misforståelser med et online bookingsystem

Ved mundtlige aftaler kan man risikere, at noget bliver hørt eller opfattet forkert. Det danner grundlag for misforståelser, men med onlinebooking har du aftalen sort på hvidt. Samtidig går aftale- og betalingsprocessen hurtigere for både dig og klienten, og I sparer altså begge tid, der kan bruges på vigtigere ting. Du kan blandt andet også sikre dig at dine klienter accepterer dine betalingsbetingelser, så du har et samtykke på at klienten går med til dine aflysningspolitikker m.m. Det sikrer dig, at du har et godt grundlag for at få betaling for udestående fakturaer og mere, som kan være svært når det kun er en mundtlig aftale som der binder. Vi har dig og dine klienter i fokus, og hvad end du har brug for af funktioner i Terapeut Booking har vi din ryg. Og hvis ikke, så fortvivl ej, vi udvikler kontinuært vores platform ud fra, hvad vores brugere har brug for i systemet.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close