Få let og enkelt styr på massageklinikken med et intuitivt online kliniksystem

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Terapeut Booking kalendervisning

Som massør er du god med hænderne. Du har et stort arbejde for, at dine klienter går fra klinikken med færre smerter og en rar kropsfornemmelse. Det betyder, at du skal have rolige hænder og et fokuseret sind. Dette får du kun ved at have styr på alt det praktiske i din klinik. Dine kompetencer indenfor kroppen og massage hjælper ikke nødvendigvis, når du skal skrive og arkivere journaler, eller holde styr på alle dine aftaler. Hos Terapeut Booking har vi lavet et system, der forsimpler de administrative opgaver, så du har mere tid til dine klienter og deres behov. Vi har sørget for at have din ryg i hele den administrative proces. Dette er lige fra online booking og betaling til journalisering og datasikring, med meget mere. Alting på Terapeut Booking er nemlig krypteret og sikkert. Vi har lavet vores dataprotokoller i samarbejde med datatilsynet og opretholder alle regler for GDPR – Naturligvis!

Triangle
System med flere muligheder

System med flere muligheder

Vores platform giver dig rig mulighed for selv at indrette dit system. Vi har faktisk gjort sådan, at du kan skræddersy din egen platform. Det gør vi ved at vi har vores eget app katalog som du frit kan vælge og plukke fra. Så slipper du for at have fyrretyve apps som du aldrig bruger, og det giver ganske enkelt mere rum på din platform. Ved at du selv kan indstille platformen så den passer præcis til dig, sørger vi for at ligegyldigt hvilken arbejdsform du har så kan du bruge Terapeut Booking:

Triangle

Let registrering og nem navigering

Når dine besøgende overvejer, om de skal vælge dig frem for en anden massør, betyder det noget, hvor professionel og brugervenlig din hjemmeside er. Med et online kliniksystem holder du det både simpelt for dig og dine klienter, hvilket kan være den afgørende forskel på et stort marked. Vi giver dig:

Grønne planter i glas på bord
Triangle
Triangle

Tusind tak for et let og overskueligt booking system, som fungerer upåklageligt. Jeres altid hurtige og imødekommende support og svar på ønsker om forbedringer i systemet, gør jeres system så meget mere attraktivt.


Portrætfoto af kvinde
LISE-LOTTE HOFVERBERG-KAIRIES
Vestegnens Hypnose

Undgå misforståelser med et online bookingsystem

Ved mundtlige aftaler kan man risikere, at noget bliver hørt eller opfattet forkert. Det danner grundlag for misforståelser, men med online booking har du aftalen sort på hvidt. Samtidig går aftale- og betalingsprocessen hurtigere for både dig og klienten, og I sparer altså begge tid, der kan bruges på vigtigere ting. Du kan blandt andet også sikre dig at dine klienter accepterer dine betalingsbetingelser, så du har et samtykke på, at klienten går med til dine aflysningspolitikker med mere. Vi har altså dig og dine klienter i fokus, og hvad end du har brug for af funktioner i Terapeut Booking har vi din ryg:

  • Afregn nemt med forsikringsselskaber
  • Integrer din kalender med Google Calendar og hold et godt overblik
  • Nem oprettelse af en ekstra medarbejder
  • Opret et beskedflow der passer til dig og din klinik

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close