Fokuser dine tanker med online bookingsystem til yogainstruktøren

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Terapeut Booking kalendervisning

Terapeut Booking er bookingsystemet til yogainstruktøren, der vil have mere overskud i hverdagen. Som yogainstruktør er du trænet i at give slip på tankemylderet og koncentrere dig om kroppen, og hjælper samtidig andre med at gøre det samme. Vi hjælper dig med at skabe optimale forhold for dette ved at tage administrationsbyrden fra dig, så du ikke afbrydes af tanker om bookinger, fakturering eller omsætning, når du skal fokusere på dit arbejde.

 

 

 

Triangle

Gør det nemt at oprette og fakturere dine hold med Events-funktionen

Som yogainstruktør arbejder du sandsynligvis meget med hold, fremfor med individuelle aftaler. Derfor er det super vigtigt, at dit bookingsystem kan håndtere booking, administration og fakturering af hold – og det er helt garanteret med Terapeut Booking! Med Events-funktionen får dine hold deres egen side på din online booking, så dine klienter nemt kan booke sig ind på hold. Samtidig holder systemet styr på ledige pladser, priser mm., så du kan fokusere på at gøre dig klar til din undervisning.

  • Opret holdforløb eller gentagede events, hvor klienter enten kan tilmelde sig mange events på én gang, eller tilmelde sig og betale per holdgang.
  • Nem fakturering af hold – med få klik har du faktureret alle deltagere, og dette kan gøres på én gang.
  • Send påmindelser ud omkring hold, så du er sikker på, at dine kunder husker deres tilmelding.
  • Modtag betaling for hold ved tilmelding med vores online betalingsløsning, EasyPay.

 

 

Triangle

Vi holder styr på alle dine aftaler og hold for dig

Det er især essentielt for dit arbejde, at du kan fokusere på nuet i din kontakt med dine klienter. Det går ikke at være distraheret af planlægning og forretning, hvis du skal være på toppen som yogainstruktør. Heldigvis holder dit nye bookingsystem styr på din kalender, så du aldrig kommer til at dobbeltbooke, eller skal tænke på at tilrettelægge, hvornår du har tid til dine næste hold eller en kunde.

Du får blandt andet:

  • Ændring af åbningstider gør det muligt at skræddersy din hverdag med bl.a pauser, så du aldrig kommer til at lave en aftale, når du ikke er på arbejde.
  • Dine klienter kan selv booke sig ind til enetimer eller hold fra deres eget hjem.
  • Gratis bekræftelsesmail til dine kunder, når de booker sig ind.
yoga instruktører
Triangle
Triangle

Jeg er så glad for mit nye bookingsystem. Det virker perfekt og gør alting meget nemmere. De varmeste anbefalinger fra mig.


TRINE ROSENDAHL
Certificeret hypnoterapeut
www.trine-rosendal.dk/

Terapeut Booking klarer alle dine basale regnskabsbehov

Med vores faktureringsmodul har du en regnskabsfører med i lommen. Vi har alle de basale funktioner, som du skal bruge som forretningsdrivende, herunder bl.a statistik over omsætning og nøgletal for selvvalgte perioder, nem oprettelse af fakturaer med skabeloner, samt udsendelse af disse direkte fra systemet. Så har du alt du har brug for til at drive en succesfuld forretning lige ved hånden!

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close