Vi ændrer priserne på Terapeut Booking – her er hvorfor

Oliver
15-08-2022
3 minutters læsetid
Terapeut Booking logo

Vi ændrer vores priser hos Terapeut Booking, og jeg vil gerne give en forklaring på, hvordan det kan være. 

Der er ingen tvivl om, at vores kunder er årsagen til, at vi kan fortsætte vores mission om at være den bedste platform til den digitaliserede klinik og den digitale terapeut. Jeg vil derfor gerne sige tusind tak for jeres opbakning og feedback, som vi er så heldige at modtage dagligt – både til vores system og funktioner, men så sandelig også til vores service. Det holder os på dupperne og gør os bedre. Så tusind tak for det.

Vi tror på, at fremtidens klinik og terapeut bruger Terapeut Booking. Der er sket meget de sidste år. Vi har udgivet masser af nye funktioner og apps. (Du kan læse den seneste opsamling!) Og vi har øget sikkerheden på Terapeut Booking. Det vil vi gerne kunne fortsætte med, og derfor introducerer vi nye priser til vores kunder.

De nye priser er følgende:

  • Ny månedspris på 299 kr. ekskl. moms
  • Ny årspris på 249 kr./md. ekskl. moms (2988 kr. ekskl. moms pr. år)

Tip: Hvis du i øjeblikket betaler på månedsbasis, kan du opgradere til et årligt abonnement for at fortsætte med den pris, du kender.

De nye priser træder i kraft den 29. august 2022.

Se hvordan dette påvirker lige præcis din pris i “indstillinger” → “abonnement”.

Vi vil investere i udviklingen af Terapeut Booking

Årsagen til, at vi for første gang nogensinde hæver vores basis pris fra 199 kr. kommer af, at vi gerne vil have muligheden for at gøre Terapeut Booking endnu mere sikkert og endnu bedre. Vi vil altså gerne have kapitalen til at investere i udviklingen af et verdensklasse produkt. 199 kr. om måneden er meget få udviklingstimer, og vi vil gerne have de absolut bedste folk på teamet. Uden de bedste på vores team kan vi ikke have det bedste produkt.

De nye priser vil give os mulighed for løbende at investere i udvikling og forbedring af Terapeut Booking og fortsætte vores mission om at gøre Terapeut Booking til det bedste digitale administrationssystem for klinikker og behandlere i Danmark.

Det betyder forbedringer i systemet

Her er en forsmag på nogle af de ting, du kan forvente i den kommende tid:

Et helt nyt SMS/e-mail-system med øget fleksibilitet og tilpasningsmuligheder

Her er der tale om at samle al den feedback, vi har fået fra vores kunder. De springende punkter er specielt, at man som klinik selv kan skræddersy hvornår, beskeder præcist skal sendes ud. Og hvor mange af dem, der skal sendes. Det vil nu blive muligt.

 

Mulighed for MitID-login for øget sikkerhed

Sikkerhed betyder utroligt meget for os. Vi har over de seneste år introduceret 2-faktor-login og en helt ny sikkerhedsside i Terapeut Booking. Alt sammen for at gøre vores kunder trygge, og for at gøre alt, vi kan, for at tage datahåndtering meget seriøst. Snart vil klinikken og terapeuten kunne logge ind med MitID.

 

Forbedret journalføring i klinikken

Journalen er kernen i klinikken. Denne vil vi forbedre endnu mere. Nye tags, nemmere adgang og hurtigere at skrive. Dette vil vi kaste os over, og vi glæder os til resultatet!

 

En række opdateringer på din online bookingside

Din online booking er dit udtryk. Vi har for nyligt introduceret et tema- og farvevalg, men det har samtidig åbnet dørene for, at vi kan gøre booking oplevelsen endnu bedre for dine klienter. Det glæder vi os til at vise jer.

 

Endnu hurtigere og bedre online bookingsider

Dette er et biprodukt af ovenstående. Ved at gøre booking flowet bedre kan vi optimere den bagvedliggende forudsætning. Nemlig at siderne åbnes hurtigere, og klienten hurtigere kan booke.

 

Forbedret SEO i online booking opsætningen

Igen, online booking siderne er meget vigtige for mange klinikker og terapeuter, der modtager bookinger online. SEO er en parameter (eller rettere: samling af parametre), som Google bruger til at rangere søgeresultater. Ved at vi forbedre din SEO på din online booking, kan vi have en positiv indflydelse på din rangering, når klienter googler efter dig.

 

Hvis du har spørgsmål til dit abonnement, så tøv ikke med at række ud til os på [email protected]!Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close