Kropsterapeutens nye online boooking og betalingssystem

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Terapeut Booking kalendervisning

Som kropsterapeut har du et stort ansvar overfor dine klienter og for at de får den  bedst mulige behandling. Fra din side af kræver det at du har styr på dit arbejde og overskud til at give den allerbedste terapi. Det inkluderer også det administrative der ligger bag behandlingen. Det er nemlig her at Terapeut Booking træder ind i billedet. Aftalestruktur og arkivering af vigtige dokumenter er sjældent noget, man som praktiserende kropsterapeut ønsker at beskæftige sig med. Det er dog nødvendigt, og derfor har vi hos Terapeut Booking udformet et system, der tager sig af disse administrative opgaver og samler dem ét sted, så du kan bevare fokus på behandlingen. Om det så er online bookinger, online betalingsløsninger, fakturasystem, patientjournaler eller noget helt andet så har vi sikkert en app til det. Med vores eget app katalog kan du selv skræddersy din platform præcis som du vil have den.

Triangle
Gør det let for dig selv

Gør det let for dig selv

Du kan gøre det super nemt for dig selv at drive din forretning. Lad eksempelvis klienten booke og betale online, så er det ude af verden – selv før aftalen finder sted. Du kan skræddersy Terapeut Booking systemet præcis som du syntes hvilket sikrer dig at du altid har lige den funktion du skal bruge ved hånden. Justér selv dine åbningstider hold styr på din forretning med et statistisk overblik.

  • Journaler – nem navigering i klientens journal i forbindelse med rettelser og tilføjelser
  • Åbningstider som du nemt kan justere til ferier, andre åbningstider og andet
  • En struktureret hverdag – med mulighed for flere kalendere navngivet efter eget ønske, kan du nemt og hurtigt få et overblik
  • Brug iFrame elementer til at integrere bookingsystemet på din egen hjemmeside
  • Statistik – et nemt og grafisk overblik over tendenserne i din klinik.
Triangle

Og gør det let for dine klienter

Med et online bookingsystem fremstår din klinik først og fremmest super professionel, men det gavner også både dig og dine klienter, når tider skal aftales. Med onlinebooking finder klienten selv en tid, booker den og bliver guidet gennem sikker betaling. Kort fortalt så lader Terapeut Booking klienten:

  • Bestille tid og betale online gennem din booking side
  • Betaling gennem EasyPay – automatisk fakturering efter din ønskede betalingsstruktur
  • Få en gratis og automatisk SMS-påmindelse kl. 12 dagen før jeres aftale
  • Faktura sendes sikkert på mail automatisk efter
Person med kop kaffe der skriver på sin bærbare computer
Triangle
Triangle

Er så glad for min ‘lille online sekretær’ hos Terapeut Booking. Den er så let og lækker i brug – både for klient og terapeut og til sessioner og events. Det giver mig tid til at gøre det, jeg er bedst til. Og så leverer Bo og Emil en service, der er helt unik og fantastisk.


Portrætfoto af kvinde
ANNE VAN DER PLOEG
Formidler, Coach og Terapeut

Til gavn for både dine klienter og dig

Med Terapeut Booking får din klient en nem mulighed for selv at booke en tid i din kalender. Det er naturligvis tilpasset dine valgte åbningstider og eventuelt også om du har private aftaler i din google kalender i tidsrummet. På den måde sikrer Terapeut Booking dig altså at du aldrig vil få en dobbeltbooking igen - Vi ved nemlig hvor træls det er. Vores online bookingsystem hjælper dig med det besværlige papirarbejde, så du kan bevare en struktureret hverdag, uden det kræver brug af ekstra kræfter. Alle sparer tid, og der opstår ingen misforståelser. Det kan du eksempelvis sikre dig ved hjælp af vores app “Samtykke” som gør at du nemt og hurtigt kan indhente klientens samtykke til behandling af personoplysninger, betalingsbetingelser og aflysningsregler. Så har du det sort på hvidt, hvis der skulle opstå splid med klienten. Vi designer løbende Terapeut Booking ud fra vores brugeres feedback så vi altid er på forkant med hvad du har brug for.

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close