Godt online bookingsystem, som er egnet til kropsterapeuter

Aftalestruktur og arkivering af vigtige dokumenter er sjældent noget, man som praktiserende kropsterapeut ønsker at beskæftige sig med. Det er dog nødvendigt, og derfor har vi hos Terapeut Booking udformet et system, der tager sig af disse administrative opgaver og samler dem ét sted, så du kan bevare fokus på behandlingen.

Gør det let for dig selv
  • Journaler – nem navigering i klientens journal i forbindelse med rettelser og tilføjelser
  • En struktureret hverdag – med mulighed for flere kalendere navngivet efter eget ønske, kan du nemt og hurtigt få et overblik
  • Udnyt iframe og indsæt bookingsystemet på din egen hjemmeside
  • Statistik – du kan nemt og enkelt følge med i din forretning
macbook
Og gør det let for dine klienter

Med et online bookingsystem fremstår din klinik først og fremmest mere professionel, men det gavner også både dig og dem, når tider skal aftales. Med onlinebooking finder klienten selv en tid, booker den og bliver guidet gennem sikker betaling.

  • Bestil tid og betal online gennem din kalender
  • Betaling gennem EasyPay – automatisk fakturering efter din ønskede betalingsstruktur
  • Få en automatisk SMS-påmindelse kl. 12 dagen før den aftalte tid
  • Faktura sendes på mail som vedhæftet fil
En løsning til gavn for alle

Et online bookingsystem hjælper dig med det besværlige papirarbejde, så du kan bevare en struktureret hverdag, uden det kræver brug af ekstra kræfter. Samtidig gøres det også nemmere for klienten at booke sig ind hos dig. Alle sparer tid, og der opstår ingen misforståelser.

quotation mark

Jeg er virkelig godt tilfreds med bookingsystemet. Det er enkelt og let at finde ud af. Så snart kunderne har booket tid, får jeg en mail og bookingen vises i kalenderen på min iPhone. Og jeg kan selv flytte, slette og oprette nye aftaler – hurtigt og nemt. Det er let for både mine kunder og for mig. Når jeg har brug for hjælp, får jeg meget hurtigt svar tilbage fra Terapeutbookings kundeservice. Så stor ros til Terapeutbooking for et velfungerende system og god service :-)))

Janne Andersen

Hypnotisør og hypnoterapeut
www.amazing-mind.dk

Opret dig gratis på Terapeut Booking

Terapeut Booking klarer online bookings, SMS-påmindelser, journal og meget mere!

lock 100% krypteret kommunikation via SSL (RapidSSL)