Gør det administrative arbejde let og overskueligt med et intuitivt kliniksystem til akupunktører

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Terapeut Booking kalendervisning

Som akupunktør er det vigtigt, at du har tid til dine klienter, da deres behandling skal være at højeste kvalitet. Hos Terapeut Booking har vi udformet et system, som på simpel vis hjælper dig igennem alt det administrative arbejde. Det giver ro for dig og dine klienter at vide, der er blandt andet er nem betaling og automatisk indberetning til “danmark”. Vi har gjort det hele simpelt for dig som klinikejer. Vores mål er, at du får mere tid i din hverdag, så du kan udføre den perfekte behandling hver gang, uden at tænke over det administrative arbejde. Terapeut Booking platformen er nemlig din følgesvend i alt det administrative fra A til Z. Vi sikrer intuitiv online booking til din klient, hurtig og automatisk fakturering til dig, samt nem og sikker journalføring. Når arbejdet er gjort, hjælper vi også med automatiserede opfølgende e-mails. Kom i gang med Terapeut Booking i dag, og spar tid i hverdagen!

Sanne Baungaard, akupunktør og hypnoterepauet,

bruger Terapeut Booking til sin klink
Triangle
Fordele for både dig og dine klienter

Fordele for både dig og dine klienter

Som akupunktør giver Terapeut Booking dig mulighed for at lave sikre og nemme indberetninger til “danmark”, samt sende fakturaer sikkert via mail. Det forenkler processen og koster ikke ressourcer. Samtidig giver det klienterne ro at vide, at indberetning til “danmark” og fakturereing sker via automatiske systemer. Udover disse to funktioner, kan du som akupunktør også nyde godt af:

Triangle

En besparende løsning på flere områder

Gennem vores mange funktioner, kan du sikre, at det administrative arbejde bliver løst effektivt og hurtigt til gavn for både dig og dine klienter. De booker sig selv ind i din kalender, du får automatisk besked om nye klienter, og både journaler og aftaler bliver arkiveret, så du let kan navigere rundt og finde det, du leder efter. Yderligere kan du gennem ventelister gardere dig, hvis der nu kommer et afbud – uden at du behøver at ringe ud. Her er nogle fordele, som du kan opnå gennem vores system:

  • Slip for papirarbejde og brug mere tid sammen med dine klienter
  • Tilrettelæg din behandling specielt til den enkelte klient med ekstra felter
  • Lad dine klienter betale i rater nemt og overskueligt
  • Integrationer til bogføringssystemerne Dinero, Billy og e-conomic
Stablede sten foran solnedgang
Triangle
Triangle

Førsteklasses system, med nem og lækker brugervenlighed, det er jo nærmest selvkørende.

God service, man får hjælp straks.

Jeg oplever tilgang i klienter, som ikke ringer forgæves, de bare booker. Det sparer mig tid i hverdage. Så cool at aftalerne bare popper op i min kalender.

Alt er nemt, fakura, betaling, SMS service og styring af systemet.


Portrætfoto af mand
Michael Gunnersen
Familie- og psykoterapeut MPF

Det nemmeste system til booking og administration

Systemet er indrettet til at være så simpelt som muligt for både praktiserende såvel som nye klienter. Hverken du eller dine klienter ønsker at bruge unødvendig tid på bestilling, betaling og alt indimellem, og derfor kan det være en fordel, at det hele foregår via nettet med et par klik med musen. Terapeut Booking gør det simpelt for dig at ordne alting automatisk. Du kan sikkert og hurtigt komme i gang med Terapeut Booking, ved at oprette en gratis konto.

  • Afregn nemt med forsikringsselskaber
  • Integrer din kalender med Google Calendar og hold et godt overblik
  • Nem oprettelse af en ekstra medarbejder
  • Opret et beskedflow der passer til dig og din klinik

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close