Akupunktører gavnes af et online bookingsystem

Få gratis adgang til Terapeut Booking
Opfylder GDPR. 100% krypteret og sikkert. Intet kreditkort nødvendigt.
Terapeut Booking kalendervisning

Hos Terapeut Booking har vi udformet et system, som på simpel vis hjælper dig igennem alt det administrative arbejde, der foreligger som akupunktør. Det giver ro for både dig og dine klienter at vide, der er nem betaling, automatisk indberetning til “danmark”, nem opsætning og overblik i journaler og mere. Vi har gjort det hele simpelt for dig som klinikejer. Vores mål er, at du får mere tid i din hverdag, så du kan udføre den perfekte behandling hver gang, uden at tænke over det forud- og efterliggende administrative arbejde. Terapeut Booking platformen er nemlig din følgesven i alt det administrative. Fra at din klient booker online, til automatisk fakturering, til journalskrivning og opfølgende e-mails efter behandlingen. Som akupunktør er det vigtigt at du har tid til dine klienter, da deres behandling skal være at højeste kvalitet. Spar tid i hverdagen, og kom i gang med Terapeut Booking i dag!

Sanne Baungaard, akupunktør og hypnoterepauet,

bruger Terapeut Booking til sin klink
Triangle
Fordele for både dig og dine klienter

Fordele for både dig og dine klienter

Som akupunktør giver bookingsystemet dig mulighed for at lave sikre og nemme indberetninger til “danmark”samt sende fakturaer via mail. Det betyder en forenklet proces, der ikke koster ressourcer, mens det skaber overskud hos klienterne at vide, at indberetning til “danmark” og betaling sker via automatiske systemer.

 • Nem og overskuelig indberetning til “danmark”
 • Sikker fakturering via mail
 • Mulighed for at oprette klippekort til dine klienter
 • Opret flere kalendere, som kan navngives efter ønske
 • Byg bookingsystemet ind på din egen hjemmeside gennem iframe
 • Nem navigering i klientens journal i forbindelse med rettelser og tilføjelser
 • Statistisk overblik over din forretning
Triangle

En besparende løsning på flere områder

Via onlinebookingsystemet kan du sikre, at det administrative arbejde bliver løst effektivt og hurtigt til gavn for både dig og dine klienter. De booker sig selv ind i din kalender, du får automatisk besked om nye klienter, og både journaler og aftaler bliver arkiveret, så du let kan navigere rundt og finde det, du leder efter. Yderligere kan du gennem EasyPay selv bestemme, om der skal betales, inden aftalen bookes, efter aftalen bookes, eller om ydelsen kan betales, inden aftalen bookes.

 • Brug mere tid sammen med dine klienter
 • Slip for papirarbejde
 • Strukturerede arkiver
 • Et brugervenligt system, alle kan betjene
Stablede sten foran solnedgang
Triangle
Triangle

Jeg syntes Terapeutbooking er supergodt, fordi man billigt får et produkt der kan alt hvad man som behandler har brug for.Derudover får man altid en god service.


Portrætfoto af kvinde
SANNE BAUNGAARD
Hypnoterapeut og Akupunktør

Det nemmeste system til booking og administration

Systemet er indrettet til at være så simpelt som muligt for både praktiserende såvel som nye klienter. Hverken du eller dine klienter ønsker at bruge unødvendig tid på bestilling, betaling og alt indimellem, og derfor kan det være en fordel, at det hele foregår via nettet med et par klik med musen. Terapeut Booking gør det simpelt for dig at ordne alting automatisk. Du kan sikkert og hurtigt komme i gang med Terapeut Booking, ved at oprette en gratis konto.

 • Bestil en tid hurtigt og sikkert online
 • Onlinebetaling med EasyPay - vælg selv dit foretrukne betalingsformat
 • Nem modtagelse af fakturaer sendt ud som vedhæftet fil på mail
 • SMS-påmindelse kl. 12 dagen før behandling

Tilbage til toppen

Vi har modtaget din E-mail

Vi vil vende retur til dig hurtigst muligt med svar på dine spørgsmål

Ups!

Noget gik galt. Prøv igen eller kontakt os direkte på [email protected]

Har du et spørgsmål? close